проблем с хладилник ZANUSSI
Здравейте, имам проблем с ZANUSSI ZI918/99FFA минусовата част работи -18C плюсовата работеше на +8C a сега плюсовата не работи и дисплея светна в червено и показва +24C, при нормална работа , дисплея свети в синьо. Хладилника е на 2години, вече с изтекла гаранция.
Re:проблем с хладилник ZANUSSI
здр. пак, идва техник, гледа хладилника и отговора беше следния : изключете го за 10ч и го пуснете пак- ще се оправи. така и направихме, след което заработи нормално, но уви на следващия ден пак същата работа . минусовата част -16C плюсовата за сега е на +18C КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ????
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
И аз съм разочарован от Зануси-то. Същата работа е и при мен, за 2-3 години не се е скапала електрониката, но за сметка на това корпусът от вън изглежда на 20 годишен - от всякъде е ръждясал, боята се лющи - ужас. И сега - ни да го хвърлям - работи си, ни да го оставям - от бял се е превърнал в нюанси на ръждиво. Пробвах с пребоядисване - не става. :2guns:
Здр. шкуриш до блясък и фолио, ние нямаме такъв проблем, нашия е за вграждане. Проблема е с температурата в плюсовата част.