Хладилник Samsung RL56GEGIH неработещ програматор
Незнам дали така се нарича тази джаджа отпред на вратата, с която настройваш температурата на работа на хладилника и фризера, но от известно време не работи при натискане и си стои на 5 градуса, което за лято е доста висока температура.
Имате ли идея как мога да го залъжа?
Цялото това дисплейче на щипки ли е да пробвам да го сваля и почистя?
Излезе от гаранция пущината му...
Отговор: Хладилник Samsung RL56GEGIH неработещ програматор
Здравейте,
Да не би да сте си заключили дисплея(панела) за управление?
При задържане натиснати някой от бутоните за управление имат допълнителни функции една от тях е заключване на дисплея. Прочете в ръководството за употреба как се отключва.
За съжаление няма функция за заключване и според упътването: http://downloadcenter.samsung.com/co...-03417N-16.pdf
Заминало ти е копчето не е първия самсунг с проблем в копчето. Иначе 5 градуса е съвсем нормална работа на хладилника.
Абе лятоска съм забелязвал, че за ден и мръвките се вмирисват /те и в магазина явно са на няколко дни/...
Те всички копчета не работят, явно трябва се обърна към гаранционния на Самсунг, кой знае колко дни ще ги чакам да го доставят.
Цитат:
Първоначално публикувано от
prawler
Те всички копчета не работят
Има блокирало копче, от кой тип е A,B или C.
От кой град си ? Свали панела и го занеси в някой ТВ сервиз да проверят всички копчета.
В Бургас съм - как ще е най-лесно да го сваля - с отвертка напъвам, сигурно е на чопчета?
Цитат:
Първоначално публикувано от
prawler
В Бургас съм - как ще е най-лесно да го сваля - с отвертка напъвам, сигурно е на чопчета?
От долната старана трябва да има малък прорез.