Проблем с термостата на хладилник Либхер
Изгоря ми термостата а оригиналният е 100 лева . има ли алтернатива ? Хладилника е без камера , малък като за под кухненски плот . Сервизният номер на хладилника е : 0901937-01 , на релето пише : К57L5558/000 . МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !:) ТОЗИ СТАВА ЛИ ?http://www.tetshop.bg/%D0%A0%D0%B5%D...ANCO/K57-L5818
Отговор: Проблем с термостата на хладилник Либхер
Само някой мошенник може да иска 100лв. за такъв термостат и разбира се има алтератива, а и посочения в линка става.
от завода ми поискаха 97 лева ! за оригинален .
- - - - - - - - - -
и да , намерих такъв за 22 лева и даже сам си го монтирах , защото хладилният техник каза че ако не е оригиналният не ставало !? работи си вече седмица много добре !
Нищо ново под слънцето. В офиса имаме вендинг машина и нещо се беше бъгнала. То не бях бойлери то не бяха гарнитури, клапани ... и нищо, седмици наред. Накрая ми писна, четох 1-2 часа по интернет, гледах едни клипчета, фърлих боб и реших, че е водната помпа. Купих една за 16 лв., сложих я и вече почти година всичко е шест :-) Все по-трудно става да намериш какъвто и да е майстор, който на първо място да е нормален човек да е коректен и поне малко да разбира какво прави.