Проблем с TV samsung и USB флашка
  Здравейте.
Имам проблем с моя телевизор Samsung eh-5450 и usb флашка форматирана под NTSF.Значи проблема се състои в това че докато гледам филм през не определено време филма спира и трябва да го пускам от начало.При форматиране под FAT не го прави този проблем.От начало мислех че е от старата ми флашката и купих две нови.И при тях същия проблем.Ако някой се е сблъсквал с този проблем моля да сподели как се е оправил.Телевизора е с последния фирмуер.
     Отговор: Проблем с TV samsung и USB флашка
  Софтуерът дали е ъпдейтнат? Аз имам същия телевизор, но нямам този проблем. Виж тук: UE32EH5450W - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
  Защо флашката ти е форматирана с NTFS ? Аз лично бих заложил на бавна флашка + файловата система.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
stenly  
 Защо флашката ти е форматирана с NTFS ? Аз лично бих заложил на бавна флашка + файловата система.

Заради филмите с размер над 4Gb...
Предполагам нещо флашката се дъни - аз ползвам HDD на различни самсунг телевизори (NTFS естествено)...
  да де ама филми над 4 гиги изискват скорост която обикновенната евтина флашка, няма как да даде.
  Форматирай я под exFAT. Става за филми над 4GB.
  За съжаление я форматирах под exFAT и телевизора не я разпознава.Дайте някакви други идеи за филми над 4GB.
  Да с тях нямам проблем ама ми се щеше с нещо по-компактно.
  Еми явно флашките ти са бавни - виж някоя с обявени скорости на четене/запис  ... пък и 2.5 външен ХДД не е особено голям .
  Една от флашките е FLASH VOYAGER 16 GB и мисля че не е бавна.
Благодаря  за отговорите.