Проблем с телевизор LE32B530P7W
Здравейте,
От няколко дни телевизорът ми Samsung LE32B530P7W както работи започва да превключва между различните входове. Какво имам предвид посредством скарт кабел е свързан с приемник на булсатком. Както си работи нормално почва да превключва на TV, Ext., HDMI, AV. И така постоянно се сменят когато се изключи за малко се оправя работи известно време и пак почва да сменя входовете. От какво може да е това? Ъпдейт на фурмуера му дали ще помогне? Приемника на булсатком си подава постоянен сигнал на скарта пробвано е на друг телевизор.
Благодаря за помощта.
Отговор: Проблем с телевизор LE32B530P7W
Мога да ти кажа как да го оправиш или ако не мога да ти дам кординати на нашия сервиз. имаш ли основни технически умения - не говоря за поялник и т.н.
Причината може да е в приемника на Булсатком...
не е в приемника... стандартен проблем на самсунг правиме доста такива
Не е в приемника тестван е на друг телевизор. Как да го оправя мисля че ще се справя. Ако не мога ще мисля за сервиз тогава проблем е че телевизора е в Габрово.
Цитат:
Първоначално публикувано от
cifronim2
отвори капака на телевизора, като погледнеш отзад долу вляво имаш една платка с копчетата на телевизора. откачаш кабела с буксата към тази платка с копчетата и си готов. без копчета ще е но няма да сменя входове, звук и т.н. ако държиш на копчетата ще трябва да се сменят от техник в сервиз. дистанц. ще си работи без копчетата
Имаш предвид да елиминирам копчетата на телевизора и да се командва само от дистанционното?
Колко струва ориентировъчно такава платка знаеш ли ?