Отговор: Проблем с телевизор JVC
Каква телевизия искаш да хванеш ефирна или кабелна.Това нещо няма цифрови тунери мисля така че остава само аналогова кабелна евентуално без звук.
Модел от 2006 година - няма цифрови тунери.
Купи си външен тунер и го свържи с телевизора.
П.С.
На твое място бих го хвърлил...
Цитат:
Първоначално публикувано от
rachevv
Каква телевизия искаш да хванеш ефирна или кабелна.Това нещо няма цифрови тунери мисля така че остава само аналогова кабелна евентуално без звук.
Oбикновена кабелна телевизия,би трябвало да може след като имаме и телевизор с кинескоп и си хваща кабелната без никакви устройства. Според мен проблема е в настройката за държавата, но нз как да я нулирам
- - - - - - - - - -
Цитат:
hristoslav2
Модел от 2006 година - няма цифрови тунери.
Купи си външен тунер и го свържи с телевизора.
П.С.
На твое място бих го хвърлил...
При положение, че телевизорът ми е колкото да ме приспива,мисля че ще ми свърши перфектна работа,иначе не гледам тв.
за съжаление телевизорите от обединеното кралство обикновено имат 3 държави Англия,Шотландия и Уелс.Други не се селектират от менюто имам опит с един "Панасоник" от там на аналоговата кабелна изкара картина без звук имаше цифроф ефирен там всичко си е ок.Използвам го с външно устройство както те съветва Христослав и това е единствения ти избор май.
Цитат:
rachevv
за съжаление телевизорите от обединеното кралство обикновено имат 3 държави Англия,Шотландия и Уелс.Други не се селектират от менюто имам опит с един "Панасоник" от там на аналоговата кабелна изкара картина без звук имаше цифроф ефирен там всичко си е ок.Използвам го с външно устройство както те съветва Христослав и това е единствения ти избор май.
А Ирландия? Не съм много наясно коя тв каква,на мен ми трябва проста кабелна на нет 1 без цифрови...
Страната има значение при избора на език, иначе стандартите за броудкастинг в UK са еднакви.
Демек единственият вариант е да си купя тунер ,така ли? А дистанционното?