Panasonic TX-L 32 U 10 E - Проблем с Близу и КАМ
Някой има ли въпросната комбинация телевизор Panasonic TX-L 32 U 10 E + КАМ + Близу .
Проблема ми е следния : Модула разкодира всички канали без два - NatGeo Wild която обичам да гледам и TV5 - която не ме интересува .
На тези две програми разкодира звука но картина няма , стои си надпис кодиран канал . Обаждах се на Близу и те си почнаха с техните съвети за пренастройване и тн. , което аз съм правил десетки пъти на различни държави и какво ли не . На тяхното дърво няма проблем с тези канали и аз си викам , майната му , явно е от модула , но днес сложих друг модул и там същото положение :yikes .
Някой ако има този проблем да пише - разрешим ли е или да се простя с един от малкото хубави канали NatGeo Wild .
Пробван е с два модула conax ver 4,00 04/2004
Другия е conax smit - не го разпознава , явно е изгорял .
Re:Panasonic TX-L 32 U 10 E - Проблем с Близу и КАМ
Виж на коя честота ти е NG Wild и пресканирай само нея на ръчни настройки. Вероятно е пипнато нещо по параметрите на канала и би трябвало да ти се обнови и да тръгне. Направо както си на него влез на ръчно сканиране, изчакай го да претърси честотата и виж какво ще стане.
Пробвал съм ръчно пресканиране и на различна скорост и измествам и честотата леко на транспордера и не става и не става . Въпросните програми са на различни транспордери и качеството и силата на сигнала са мах 10 . Никога не съм ги разкодирал тези програми , като съм си мислил че причината е модула .
Проблема не бил в Близу - днес пробвах модула на друг телевизор Сони и там същия номер :yikes
и на двата модула има лепенка - пише CAM 4,00 04 . 2004 - явно е много дърт :))
Може да му се ъпдейтне фърмуеъра.
става скъпо :laugh: куриер - фирма - куриер = нов