Проблем с връзка между Lcd i Home cinema Philips
Здравейте
Вчера се сдобих с домашно кино филипс HTS3373.Имам и тв лцд филипс 5604-32".Опитвам през скарт кабел звука на твто да го изкарам през киното но нещо не се получава.Имам и булсатком.Като сложа скарта в приемника на булсат звука излиза но през твто не се получава.Да препоръчате къде може да е проблема:(
Re:Проблем с връзка между Lcd i Home cinema Philips
Цитат:
Първоначално публикувано от kiko26
Здравейте
Вчера се сдобих с домашно кино филипс HTS3373.Имам и тв лцд филипс 5604-32".Опитвам през скарт кабел звука на твто да го изкарам през киното но нещо не се получава.Имам и булсатком.Като сложа скарта в приемника на булсат звука излиза но през твто не се получава.Да препоръчате къде може да е проблема:(
Имам същия модел TV но 37", има аудио изход на чинчове вземи сигнал от там за киното , можеш също да вземеш и от слушалките тъкмо ще го регулираш от дистанционното . кажи ми киното чете ли филми от копютър, звука дали е добре , че и аз се каня да взимам такова ?
Re:Проблем с връзка между Lcd i Home cinema Philips
Сигурен ли си че ,скарта на телевизора не е само вход а и изход,опитай на другия.По принцип е означено отзад дали е само вход или вход и изход.И погледни какво пише в инструкцията към тв.