Търся Firmware за LG LH-T760IA
Здравейте колеги!
Търся FW за домашното кино защото взе да се магарясва! Пробвах на страницата на ЛГ но не видях опция да се сваля нищо.Регистрирах се и в полския сайт на ЛГ но и там нищо!
Моля помогнете ми!
модел: LG LH-T760IA
email: vihren_box@abv.bg
Re:Търся Firmware за LG LH-T760IA
Здравей,пратих фирма на мейла, аз съм с него и нямам проблеми.Напоследък използвам киното си в качеството на усилвател защото гледам всичко което е на видео с HD плеър.
Цитат:
Първоначално публикувано от ceco7
Здравей,пратих фирма на мейла, аз съм с него и нямам проблеми.Напоследък използвам киното си в качеството на усилвател защото гледам всичко което е на видео с HD плеър.
Благодаря ти колега!
Този последния ли е или незнаеш? Ако не е пслесден од къде да си сваля последния?
От извесно време свалям филм .avi формат около 800-900мб и ми изписва , че е непознат формат. Несъм много запознат но мисля ,че е от кодеците и затова изкам по-нов фирм с надежда да са добавили по-нови кодеци. Машинката ми е с оригиналния (първия) фирм и не е създавала проблеми досега но ....!
Ще се радвам ако подадеш малко инфо :bravo :Drinks:
Както казах използвам напоследък киното за усилвател,защото вече се затруднява с разкодирането на кодеците от година насам,при някои записи насича като с хардуерен проблем.За съжаление този ъпдейт е последния публикуван на полския сайт.А това съчетано и със липса на актуален софтуер направо прави киното ненапълно функционално и само прекрасния звук го спасява да не е излязло от употреба в къщи.