Монтаж на колонки на стена
  Здравейте, в най скоро време ще си взема стойка за стена на телевизора и имам следния проблем.
В момента ползвам телевизора с едно ДВД и 5.1 колонки. Имат си масичка и всичко е ок.
Като сложа стойката обаче и не се сещам къде ще отидат и ДВД-то и колонките  ( предните и центъра ) буфера и задните ще са си добре.
Имате ли някакви идеи или съвети. Мерси предварително.
     Отговор: Монтаж на колонки на стена
  Ами ще споделя каква е идеята, вие ще кажете мнение. 
Мисля да взема тази стойка - GOLDEN BRACKET 454 :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
И това - BARKAN 82.S AV MOUNT :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

ДВД-то и приемника на цифровата ми телевизия ще са отгоре( може би, това не съм го решил още ) и мисля, че ще се получи. Сигурно ще е много грозно обаче, тъй като там стената ще е гола, само с ТВ-то, колонките и другата стойка за ДВД-то.
Колоните мисля да ги сложа отстрани ( в стената ) и отдолу ( центъра ) . Може би ще дойдат малко по-назад от позицията на ТВ-то, но пак ще е по добре от колкото говорителите на 47LM620S.

Как обаче да разбера дали стойката която съм избрал ще стане за моето LG ? Мерси.
  Ще стане , нали е универсална !
  Ами не знам колко е универсална :) особено в Бъгария :D
Аз инак някъде бях видял, че за моето ЛГ е VESA 200x200, но ще трябва да се разровя и в книжката да видя там дали и какво има.
  Много универсална . Телевизора ти да не е правен само БГ ? Слагай смело !