Помощ при избор на озвучение на LED SAMSUNG
  Здравейте, все още съм със 55H7000 самсунг, но скоро се надявам да си взема 65ks700 и ми се сика хубаво озвучение за филми.

В момента притежавам Samsung f355 (ако не бъркам) 120W не е зле, но ми се иска доста повече.
Какво бихте ми препоръчали до 400-500 кинта, нещо с добър feedback, не само по характеристики, понеже съм си харесал това:

Soundbar Sony HTRT3, 600W, 5.1, Bluetooth, NFC - eMAG.bg , което определно е по добро от наличното ми, но има лоши отзиви за работата на вентилатора във форумите на СОни , ако не се лъжа. Това че тв е самсунг, а бара СОни няма значение нали!

Приемам всякакви предложение и съвети, благодаря!
     Отговор: Помощ при избор на озвучение на LED SAMSUNG
  За такива пари само нещо от вида саундбар и то от по-евтините . вади звук , но няма как да замени класиката от 5.1 колони + ресивър !

Цитат:

.............Това че тв е самсунг, а бара Сони няма значение нали............!

Абе , ако го свързваш безжично през блутут , може и да има ! Трябва да се провери . Иначе с кабеляк( оптика , хдми ) - няма значение .
  Качествено кино озвучаване - с ресивър и колони , то и добрите soundbar/soundbase са на цени като за приличен ресивър ...
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
svetlio1  
 Качествено кино озвучаване - с ресивър и колони , то и добрите soundbar/soundbase са на цени като за приличен ресивър ...

Дай ми два три варианта.... може и 3.1 чоже и 5.1 с качествени модели. Благодаря
  Нямам никакви наблюдения върху сандбар/саундбазите , единствено от прочетени ревюта като гледам почти няма съществени разлики в моделите до 7-800лв освен мощността .  А за към 1000-1200лв се прави сравнително прилична комбинация ресивър + 2-ка колони (макс и центъра) ... От време на време техно вереигите правят комбинации от ресивър (естествено нисък клас) + 5 колони (също нисък клас) за към 1000лв , но и тоя вариант пак си е по-добре от само саундбар ...
Сандбара за мен е е вариант само ако няма вариант за разполагане на повече колони (5.1) или се ползва основно за подобряване звука при гледане на телевизия и от време на време някой филм ... и разбира се при силно ограничен бюджет .
Мисля има все пак доста колеги във форума, които ползват саундбар , та би било добре някой ако е сравнявал конкретни модели да се включи .

По принцип гледай да има повече входове и варианти за свързване (блутуут, Wi-Fi) и евентуално повече поддържани формати (DD, DTS , Atmos ...) и евентуално прегледай в нета за някакви проблеми с избрания модел .:Drinks:
   Цитат:

Πo пpинцип глeдaй дa имa пoвeчe вxoдoвe и вapиaнти зa cвъpзвaнe (блyтyyт, Wі-Fі) и eвeнтyaлнo пoвeчe пoддъpжaни фopмaти (DD, DТЅ , Аtmоѕ ...) и eвeнтyaлнo пpeглeдaй в нeтa зa няĸaĸви пpoблeми c избpaния мoдeл . 
   Това , добре , ама и кинтите растат !
Варианта за по-малко пари е само готов комплект , начално ниво или нещо втора ръка , и евентуално промоцийка в Т-веригите .
  600W - пък има консумация 85 вата? пак някаква заблуда !
  Не е заблуда или поне не е голяма, зависи тези 600Вт какви са и как са измерени ! А 85 вата консумация на усилвател , клас Д си е нормално , има си прости формули за пресмятане .
 Но това не е по темата !
  и това го дават 600W, клас D усилватели, но консумира от мрежата 180 вата
  И по-горното Сони  консумира 170Вт( инфо от друг сайт )от мрежата , ама при захранване от 220 В, ба'си малкия ток , дето черпи ! Ма така е , технологиите се развиват -  на входа няма никой , но на изхода сума ти  Ватове !
  Автора:

Тоест смятате ли че това SONY 600W 5.1 заслужава 400 кинта на промоция? 
Другия вариант е да ми дадете хубава идея за по стабилни колони, ама за филми мисля, че и това ще върши работа ;)
  Да , да ! Няма такава цена при конкурентите , а и самата уредба си е прилична за парите си !