Здравейте,
Скоро ще имам tv Sony xd9305 и се замислих да си купя 4k плеър, за да чете оригинални 4к блурей дискове. А медиа плеър ако взема какво повече би имал от самия тв или от 4к плеър (заглеждам SONY UBP X800 или SAMSUNG K-8500).
Преглед за печат
Здравейте,
Скоро ще имам tv Sony xd9305 и се замислих да си купя 4k плеър, за да чете оригинални 4к блурей дискове. А медиа плеър ако взема какво повече би имал от самия тв или от 4к плеър (заглеждам SONY UBP X800 или SAMSUNG K-8500).
Имаш колекция от дискове с филми, или планираш да правиш такава?
Имам засега на диск блу-рей филми, 3д блу-рей филми и смятам да си купя 4к блурей филми. Та комбинация на тв-то и 4к блу рей плеъра SONY UBP X800 или SAMSUNG K-8500, Имам и пс4
Хм, щом те влече инвестирането в такова нещо... пс4 ако не про, няма 4к. А и про-то 4к, не го възпроизвежда в пълен обем. За медиа плейърите нямам наблюдение за възпроизвеждане на 4к блу-рей изо... имам един 4к андроид плейър, но нещото което ме е спирало до момента да тествам е, че трябва да закачам външен хард, тъй като по мрежата ще клекне гаранция на изо.
ps. предвид че и телевизора ще е сони... защо са ти различни марки плейъри.
За 4К BD плеър може да си вземе и Xbox One S, който вече е на смешни цени ама мултимедиен пак ще му трябва ако не иска да разчита на вградения в тв и ли разните други в Андроид маркета . така че един Dune от новите и приключва :)
Още по-добре ако мога да разчитам на вградения в тв-то, но дали поддържа всички формати вградения?
Тези 4к плеъри които съм посочил + вградения на тв-то не са ли достатъчни?
Какво повече ще има отделел медия плеър - глледам че препоръчват zidoo x9x, nviidia shield, apple tv 4k
Телевизора нали е с Андроид? За какво ти е плеър като можеш да инсталираш Коди и ще гледаш всичко?
Току що подкарах 4к блурей филм на 4к андроидския ми медиен плейър. В началото върви перфектно, но като превъртях малко времето и заби звука...
Да се включа и аз, ако мога да помогна! https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...tml#post847614