Sony slv-E7 Video VHS Recorder Сервиз за Ремонт??
Здравейте,
някой знае къде в София могат, ама наистина могат да ремонтират старите VHS рекордери.
Видеото е хубаво и не ми се изхварля.omegle xender
Проблема е ,че картината е много лоша почти никаква, виждат се само триъгълници, черти и шум без да се разбира какво има, като изображение. Няма цвят.
Звук има ляв и десен канал си работят.
Прикачам 2 снимки, на които се вижда добре какъв е проблема.
Не са мръсни главите, изчистени са.
Отговор: Sony slv-E7 Video VHS Recorder Сервиз за Ремонт??
Никъде не ги ремонтират,защото няма части за тях,аз с болка на сърцето изхвърлих 2 броя VHS рекордери всеки от по 1000$ в кофата за боклук.....имам и над 200 видео касети ,които се чудя какво да ги правя..
Всичко се ремонтира и части се намират.
Само да знаеш къде да търсиш и да имаш финансите, защото частите не са евтини.
В краен случай ги "побългаряваш" или купуваш "донори".
Щом хората успяват да отремонтират дори реликви касетофони от 70 и 80 години, значи е възможно.
Да беше обявил рекордерите в раздел Подарявям, все някой щеше да ги вземе...
Касетите ги цифровизираш, но остава въпросът с изправността на възпроизвеждащата машина,
Не ми се занимаваше да ги ремонтирам,в случая финансите не са фактор,цифровизирах само касетите снимани с видео камерата,тя също вече не работи отдавна,останалите са с филми и музика от 80-те и 90-те.Все пак имам още един Panasonic F55,беше модел на Годината-1993г. мисля,поне ще го покажа на един ден на внуците,да видят какво е видеокасетофон:)
Между другото бих купил работеща камера Video 8 ,или ако някои има такава да ми я даде под наем да си прехвърля 20-на касети на дискове.
На времето при такива проблеми чистихме главата на видеото и всичко се оправяше. Отварях капака и пусках някоя касета на превъртане , а в това време с едно листче чистех главата.