-
Въпрос за SIEMENS C35
Вече няколко пъти ми се случва:
Звъни ми телефонът, виждам кой ме търси и не мога да реагирам - каквото и да натисна не става нищо. (не е от блокировка на клавиатурата)
След това не мога да го ползвам докато не му извадя батерията и я сложа обратно. Доста досадно е - имате ли идея от какво става?
-
Въпрос за SIEMENS C35
Аналогичен случай в наше село. Да си го поливал наскоро? При мен ефектът се появи за пръв път след като дъщеря ми си игра с телефона около 30 мин - беше го помислила за биберон [:D]
Утре ще го нося на доктор и ще докладвам...
-
Въпрос за SIEMENS C35
На мен един Ericsson T65 ми правеше такива номера.... После го счупих и след ремонта не ги правеше вече :)
-
Въпрос за SIEMENS C35
i az kato imah takaf blokirashe taka ;) just bug..
-
Въпрос за SIEMENS C35
Вероятно ти се е бъгнал фърмуера. Оправя се с префлашване (желателно с най-стабилната версия). Факта, че се оправя след рестарт говори за това.
-
Въпрос за SIEMENS C35
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вероятно ти се е бъгнал фърмуера. Оправя се с префлашване (желателно с най-стабилната версия). Факта, че се оправя след рестарт говори за това.
<div align="right">Originally posted by Lupus - 09/05/2005 : 19:17:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Добре де, ама това стана тези дни, а телефончето ми е от 3 години
Не съм го мокрил, удрял и т.н.
-
Въпрос за SIEMENS C35
Ами и с моята Nokia така стана - започна самопроизволно да се превключва в тих режим и да не ми звъни и вибрира, а само да мига. Освен това, когато реша да ползвам GPRS връзка се саморестартира. И всичко това без видима причина. Тия дни и аз ще го водя на "доктор", че нямам кабел за префлашване.
-
Въпрос за SIEMENS C35
Ясно - ще ходим на доктор. Добре е , че ми е роднина и наблизо[:D]
-
Въпрос за SIEMENS C35
За всеки случай първо си погледни шейничката за картата.Ако пластмасовите зъбчета не държат добре картата има проблемче. Щом не си го мокрил много е вероятно от държача на картата.
Имал съм С 35 и сега се движа със служебен М35 и като го изтърва ми се появява този и другпроблем.