-
e-mail --> GSM
Имам e-mail адреси в yahoo i hotmail. GSM операторът ми е МТел. Интересува ме как да настроя GSM апарата, че да мога да получавам e-mail съобщенията на телефона си. Доколкото знам става въпрос за адресите на съответните mail сървъри. Някои знае ли ги?
Благодаря предварително
-
e-mail --> GSM
Ами напиши поне какъв ти е телефона де! Има ли Мейл клиент или браузер?
-
e-mail --> GSM
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами напиши поне какъв ти е телефона де! Има ли Мейл клиент или браузер?
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*02/07/2005*:* 09:43:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извинявай, отнесох се, апаратът е SE P 910 i. Предполагам, че има по-вече от един начин това да стане. Тъй като не съм съвсем наясно с нещата, ще ти бъда благодарен ако ми обясниш
-
e-mail --> GSM
Е той си има броусър за интернет само трябва да си го настроиш за препоръчване да минава през GPRS за да тие по евтино
-
e-mail --> GSM
През GPRS и пълноценен HTML browser ? [:)]
joe, телефона би трябвало да има мейл клиент, ако няма такъв - изтегли си. Другото е което Лупус го е писал, през съвсем нормален browser.