Преинсталиране на Windows Mobile 2003 на SPV C500
Здравейте, сдобих се с горепосочения телефон закупен от чужбина и е със SIM-lock на Orange. Ако някой има инсталационен мобил Уин и е склонен да го сподели, готов съм да почерпя на панаира.
Благодаря предварително за всякакво инфо по темата...
Весели Празници.... :Drinks:
Re: Преинсталиране на Windows Mobile 2003 на SPV C500
Имам и надграждане с Windows Mobile 2005 за SPV C500..Пиши на емайл ако те интересува...
Здравей,
Имам Motorola Mpx200 който върви с Windows Mobile 2003. Ако ще преинсталираш ОС-а най-добре е да правиш Master Reset. На моя телефон това става като задържа меню+копчето за включване. Излиза съобщение за Master Reset - при тази функция цялата информация която е на телефона се изтрива и всичко се връща в начално състояние. Ако искаш да си обновиш .бин-а тогава рескуваш и телефона - може новия вин да не върви като стария - например да нямаш обхват или да прекъсва при разговори. Ако искаш повече инфо прати ЛС.
Поздрави
А въпросния WIN може ли да се нсталира на Motorola L7 например ? - и дали има някаде линк със съвместими телефони ..??
chockosan препоръчвам ти да разгледаш форума на www.all4smartphone.com. Там има много писано по въпроса има и линкове към различни версии на windows mobile, и инструкции за инсталиране.