Избор на Нокиа - 6270/6280
Здравейте.
Накратко да ми дадете съвет в избора ми на нокиа.
На около 400-450лв мога да взема в наистина перфектно техническо състояние и гаранция от 1 година.
Та се чудя кой от двата да взема. Нито единият не е Симбиан, което не ме кефи. За 6280 четох че е с оптика Карл Цайс.
Човека, който ги продава ме посъветва, че 6270 бил по-хубав.
Ще съм много благодарен ако ме ориентирате. Дори и друга нокиа да бъде, просто не искам да бъде много голяма - като например кюфтето (6600и т.н.)
Благодаря предварително
Re: Избор на Нокиа - 6270/6280
Аз бих избрал 6270 чисто и само заради Stereo колонките. Ето ти сравнение на двата телефона тук!
6280 e малко по-тънък и по-лек. Главно разликата им е, че 6280 е 3G! Нищо особенно. Най-добре ги виж и двата, защото имат разлика в дизайна на бутоните на слайд капака и на снимка не знаеш кой ще ти допадне повече. За сега не мога да ти предложа по-добра нокиа на тази цена, защото нямам време, но утре ще поразпитам едни приятелчета и ако не са те убедили за нещо друго ще ти кажа!
За Бога! Недей!
Аз съм с 6131, колегата - с 6280. И двата телефона ми харесват, но батерията ще я зареждаш ВСЕКИ ДЕН!
За да не е съвсем без пояснение: не сме от много приказващите, нито пък си играем бог знае колко с телефоните.
Не мога да кажа кой телефон няма да страда от такъв проблем при екран 320x240 плюс още един външен дисплей, но ти прочети още малко
А и двата ли са оптика Карл Цайс - имат ли разлика в качеството на снимане ?
Също така знам, че 6280 прави неограничен запис (т.е. колкото е допълнителната карта) в мпег формат, 6270 мисля че не.
А това стерео готино ли е като се пусне на лаудспиикър? Аз имам 6230 - малко дървено и тихичко звучи.
къде си чел, че 6280 е с лещи Карл Цайс? Аз знам само за N90! А за 3д звука опраделено 2 външни колонки свирят много прилично... Моторола имат и с 3 колонки и се чува като касетофонче, даже и леко басче се улавя.
Да, вероятно съм сгрешил.
6280 е малко по-лекичак, но те и двата са над над 110 грама, така че...
Де да знам. Мисля че по-добре някои Симбиан.
Ми те симбианите са от 130гр на горе. Хубави камери имат само тези над 700лв... а най-доброто симбианче, което може да си вземеш е 6630 с 1.3MP за около 400лв. Почти всички са на външен вид дървета... За тези парички дето даваш по-хубава от 2MP камера на Sony-Ericsson няма да намериш. Да не говориме, че по-хубава от повечето 2МП камери. Силен звук. Хубаво покритие на камерата... не слайдче като на к750 и да ти се отваря в джоба. Снимките са страхотни просто. Лично съм снимал с него даже и на тъмно.