Здравейте, реших да сменям телефона и засега се спрях на тези двата - K750i или V630i. Кой е по - добрия избор от двата? В момента в Хенди са на една цена 370 лв, ако препоръчате и друг апарат до тези пари също ще съм благодарен!!!
Здравейте, реших да сменям телефона и засега се спрях на тези двата - K750i или V630i. Кой е по - добрия избор от двата? В момента в Хенди са на една цена 370 лв, ако препоръчате и друг апарат до тези пари също ще съм благодарен!!!
V630 определено е по-новият модел, има 3G и UMTS ако това е фактор за теб. Иначе съществени разлики между дватя няма.
Ако V630i все още се предлага с карта, това е сериозно преимущество. Недостатък са всичките досадни неща на Vodafone вътре, които сигурно могат да се използват само, ако си абонат на MTel. Иначе телефонът е много добър - с доста възможности, прилична батерия и удобен като цяло.
Аз преди 2 дена си купих V630iСъс 256 МБ карта (микро) е комплект
Няма инфраред, радио и светкавица за камерата и авто фокус за камерата - това са нещата които няма в сравнение с К750i. К750и пък няма 3Г и UMTS (и карта за памет към гсм-а)...
Можеш да му сложиш карта (има си слот); друг е въпросът дали в комплекта е включена и карта. Принципно в сериозните вериги магазини апаратите се дават заедно с memory-карта.Първоначално публикувано от SuN_CiTy