Резултати от 1 до 3 от общо 3

lg u890

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1
    #1

    lg u890

    телефона не е кодиран но не тръгва с нашите карти изисква някакви 128 мегабайтови нешто такова ми казаха ако знаете как да ми помогнете кажете плс 10х предварително

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #2

    Re: lg u890

    Цитат Първоначално публикувано от roob
    телефона не е кодиран но не тръгва с нашите карти изисква някакви 128 мегабайтови нешто такова ми казаха ако знаете как да ми помогнете кажете плс 10х предварително
    По принцип, ако не е кодиран не може да не тръгне. Ако си го купил "от ръка" виж дали в разширителния слот има microSD (TransFlash) карта. Ако има такава може би е дефектна и го блокира. Ако няма може би търси картата, защото му е зададено да търси някаква програма за резидентно зареждане. Виж има ли Reset и след като махнеш разширителната карта(ако има) го ресетирай.

  4. Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    161
    #3

    Re: lg u890

    Имам такъв телефон донесен от Италия. Вече 1 година събира праха в един шкаф вкъщи. Поне за сега няма добро решение за този телефон за Български оператори. Разкодира/отключва се без проблем. Проблема е че телефона работи със 128к SIM карти, така наречените USIM карти, които за сега не се предлагат от българските оператори. Предложиха ми едно временно решение, което мен не ми хареса и се отказах: трябва да притежаваш чужда USIM карта, с която телефона работи без проблем. Прави му се нещо на телефона и се действа горе-долу така: слага се чуждата карта, въвежда се някакъв код, гаси се телефона и се слага наша обикновена карта и пак се пуска телефона. Този номер се повтаря при всяко гасене на телефона. Процедурата е горе-долу такава, но не знам подробности, защото отказах. След време може да се измисли и по-добро решение, но най-доброто решение е крайно време и нашите оператори да пуснат USIM карти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе