Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН
Здравейте, трябва да избера между Xiaomi Redmi Note 5A 16 GB Dual, Xiaomi redmi 5 32 GB, Nokia 3, Nokia 5. Трябва ми за интернет, снимки и разговори. Спрямо това, за което ще го ползвам, да залагам ли на Редми 5 32 или и Нокия 3 ще ми свърши същата работа?
Здравейте. Гледам мачове и филми, тв, слушам музика наай вече по Интернет повечето радио, по-рядко, муз. клипове. Игри, пасианси и тази с думи, ровене в нета за информация за нещо като трябва, фейса, малко време. Основно музиката. 4,5 часа и някой път и по 2 мача. Затова сега смятам най високият план U на Виваком и телефон. Но понеже ми е слабост и снимането и видеоклиповете,Моля дайте мнение за вземане на телефон. Samsung S9+ или Huawei P20 Pro. Моля Ви в петък заминавам в чужбина. Имам Sony но не е добър в къщи и на тъмно/слаба светлина, а и батерията му вече издъхва и плана ми тъкмо свършва, също. Технически съм много зле. Е по големите описания го взех този Sony но не съм доволен. И за това Ви питамДа не е прехвърлен този Huawei. Един сладък на Samsung имах и останах много доволен. Зимата го продадох за части.
Взимай Samsung S9+ това е уникален телефон и никога няма да те разочарова.Прави страшни снимки и клипове,а и хардуера е по стабилен.Пробвал съм го лично,но за кратко време.
Аз от една година ползвам Samsung S8+ и знам какво може да се очаква.Където и да сме били всички се възхищават на снимките които прави :thumbup
Не отричам качествата на Huawei,но при минимална разлика в цената ,залагам на Samsung.
Благодаря Ви за бързия отзив stoqng76. Жив и Здрав и Всички около Вас.
ZTE имат много добре измислена user frendly версия на Андроид и не съм имал никакъв проблем с приложения забивания и други.Сега скочих на чист Андроид и не ми харесва честно казано.Неща, които са ти по подразбиране и влизат в телефона при китайците, Гугъл доста са го усложнили.
Аз също няма проблеми, но не направих предния ъпдейт, който си беше кръпка по сигурността - след месец излизаше Орео-то и не ми се занимаваше ... и после хлопнаха кепенците ;) - направо ги изтриха от интернет ;).
Дано тръгнат пак - имат много добри модели , особено при Nubia-та.
Имате ли идея, banggood дали имат доставка като ЕU express на gearbest? Mi Mix 2S е на добра цена там.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
А дано, че в къщи всички сме със ZTE.
Обикновено поръчвам дребни неща от banggood, но последната ми поръчка беше към 30-40$ и си дойде до пощата без други такси.
Здравейте,
Бих искал да попитам по-запознатите следните две неща:
1. Ако поръчам от GearBest телефон с доставка през DHL, ще има ли начислено мито/ДДС?
2. Двоумя се измежду Nokia 7 и Xiaomi Redmi Note 5 pro.
Благодаря!
Трябва да избереш EU Express(а не EU priority Line)в начина за доставка, за да не минава през митница(куриерът пак е DHL), Nokia 7 видях, че има някакъв, но другия - не го намирам в GearBest.
Важното е да провериш дали някъде не са по-евтини, дори в БГ магазини и с гаранция, че цените постоянно се сменят.
При ЕU Express куриера е DPD UK, не DHL. В БГ се поема от Спиди.
Като гледам, Nokia 7 е 280-300$, а Redmi Note 5 pro няма да е под 250$. При положение, че в момента, се намира в EU склад Xiaomi Mi Note 2 за 275$/465лв/ с доставката до БГ, който е класи отгоре. В момента не виждам въобще по добро предложение за телефон, имайки предвид цена-качество.
Цитат:
tony34al
При ЕU Express куриера е DPD UK, не DHL. В БГ се поема от Спиди.
Като гледам, Nokia 7 е 280-300$, а Redmi Note 5 pro няма да е под 250$. При положение, че в момента, се намира в EU склад Xiaomi Mi Note 2 за 275$/465лв/ с доставката до БГ, който е класи отгоре. В момента не виждам въобще по добро предложение за телефон, имайки предвид цена-качество.
Xiaomi Mi Note 2 като гледам е модел 2016, нали? И е още с Андроид 6.0. Не е ли по-добре да поръчам по-нов модел с по-нова операционна система. Дали ще я обновят?
Бихте ли ми изпратили линк където го има този Xiaomi Mi Note 2 в EU.
Благодаря!
Цитат:
romborak
Xiaomi Mi Note 2 като гледам е модел 2016, нали? И е още с Андроид 6.0. Не е ли по-добре да поръчам по-нов модел с по-нова операционна система. Дали ще я обновят?
Бихте ли ми изпратили линк където го има този Xiaomi Mi Note 2 в EU.
Благодаря!
Предполагам, че има ъпдейт, защото има и версия от 2017г.
https://www.gearbest.com/cell-phones...ml?wid=1640583
- - - - - - - - - -
Цитат:
svetlio1
Има ли разлика между Note 5 и Note 5 pro? Аз поне не мога да видя.