Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН
Цитат:
Първоначално публикувано от
VLADO 66
На който не му е необходима втора сим карта и повече от 22ГБ за сторидж, този телефон е перфектен! Няма аналог с тези си характеристики и цена.
Не съм сигурен че LTE то ще му работи в България. Иначе е перфектен за тия пари. За Елефона говоря
То и за P7000 се говореше колко е як, за Umi Hammer, за Mlais M52 също, но на практика нещата не се оказаха такива. Вече се въздържам от покупки на китайски телефони преди да видя едно сериозно ревю.
Цитат:
kod
Наистина ли е първия? Не че има голямо значение, просто като четях и се замислих. Xiaomi Mi Note PRO определено го анонсираха преди Асус, но дали реално го пуснаха в продажба преди тях ... не съм сигурен, по-скоро да.
Цитат:
tolostoi
Наистина ли е първия? Не че има голямо значение, просто като четях и се замислих. Xiaomi Mi Note PRO определено го анонсираха преди Асус, но дали реално го пуснаха в продажба преди тях ... не съм сигурен, по-скоро да.
Извън всякакво съмнение:
Xiaomi Mi Note Pro - Status: Available. Released 2015, May
Asus Zenfone 2 ZE551ML - Status: Available. Released 2015, March
Два месеца по-напред са Asus с реалното пускане в продажба. Кой кога е обявил... не мисля, че е от значение, важното е кой кога е готов за продажби
1 Прикачен файл(ове)
Манете ги тия китайски шитни....ей в това е истината, като запален head-fi вече точа зъби:
Прикачен файл 17343
Вижте първия смартфон на музикалната компания Marshall - Money.bg
Хех... Снапдрагон 410, 4.7-инчов 1280 екран, малка батерия, скромна цена от 1000+ лева.
Чудесен уокмен, но темата е за смартфони :)
Не мога да отрека де, ако барнат дизайна става за фенове.
Не може да се отрече че телефончето е дизайнерско и сигурно ще има клиентела.Мойто телефонче е с Yamaha звуков чип и сигурно вади не по лош звук ама струва 220лв.За всеки влак си има пътници.
Цитат:
kod
Чудесен уокмен, но темата е за смартфони :)
Каза човека пускащ пръчки с най-смотаните чипсети на МТК :)
Иначе лека нова работна седмица ;)
абе Lenovo K3 Note надали може да се нарече "пръчка" ;)
на Antutu прави към 45-46 000 точки, което е точно колкото Sony Experia Z3
да, сонито е с 4 ядра, а леновото с 8, но това няма особено значение, тъй като цената му е повече от двойна спрямо леновото. в крайна сметка важна е производителността спрямо цената, а не броят ядра...