Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    12
    #1

    Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Спряла съм се на този модел, но ще се радвам да чуя преки впечатления от специалистите тук. И препоръки, евентуално за друг модел в рамките на 500-550лв.Благодаря предварително!

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #2

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    това телефонче на мен лично ми харесва, въпреки че не може да се сравнява с галакси С 3. Само че, за жена е малко голям. Поне така мисля.

  4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #3

    Re: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Все едно аз съм писал горното.
    Чудесен телефон, но Samsung S3 е по-хубав.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    1,378
    #4

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Дал съм обет - когато ме попитат, да НЕ препоръчвам телефони на LG (включвам не само смартфоните или фаблетите, а и дръжкофоните).
    Това ще го направя и сега - бягай от там! Никаква официална поддръжка, само за най-новите модели. Имам Optimus 2x, мъка... Чаках ъпдейта към ISC година някъде, с надеждата да оправят проблема с увисването и харченето на батерия. Къде март т.г. дойде. Ъпдейтнах И... ницки! Сега съм в статус супер ограничен набор приложения. A аз по принцип съм човек, който няма как да допусне смартфонът ми (smart = умен) да е по-умен от мен. Използвам го на практика като мобилен компютър: поща, браузване, офис приложения, фоторедактиране, отдалечен достъп до РС-та, следене параметрите на автомобилния бордкомпютър, навигация, музикален и видеплеър, Wi-Fi хотспот, дори и игри (за децата). Стигнах до подбора на читавите за мен програми след многобройни ресетвания и преинсталирания, дори Скайп го инсталирам при нужда и го деинсталирам след това. Няколкократно на ден се възползвам от най-голямата (за мен) придобивка ISC - лесния достъп до таскмениджъра, за да мога да спирам всички ненужно стартиращи се приложения на воайорите от Гугъл. Камерата е със статус "задоволителна", като "качеството" на снимките се влоши след упдейта... Усисванията не спряха, трошенето на батерия - още повече. Имам и екран от статуса на батерията - без никаква дейност спадане с 1% на минута!!! От забравен неизключен веднага след необходимост Wi-Fi...
    Налагащото се мнение във форумите за тази ситуация е това, че чипсета на моя (и на харесания от теб) е Tegra на nVidia и отношението на Линус Торвалдс към nVidia:
    article_img.jpg
    Пояснявам като за дама, интересуваща се от телефона, а не от това какво има в него и как работи: избраният от теб телефон работи под управлнието на Android, тя пък е преработена от Гугъл за нуждите им Linux, чиито създател изключително емоционално изразява по-горе фактът, че nVidia не дава спцификацията на чипсетите си на Linux обществото. А това на практика означава, че чипсетите на nVidia са като черни кутии и пишещите програми за Linux гадаят какво и как се случва в тези чипсети.

    Всички тези сравнения ги правя спрямо SII и Huawei Ascend P1 - лично аз веднага бих си купил последния - лек, удобен в ръката (изпъкналостите за камерата и антената предотвратяват хлъзгането), голям и ярък дисплей, невероятна камера, батерията държи няколко дена...

    Знам, че проблемът си е мой, но вземи, разгледай файсбук станицата им за отзивите на излъгалите се да закупят тяхната продукция... пълна скръб...
    Този пост е редактиран от emos; 07-06-13 в 11:35.

  6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria
    Мнения
    4,991
    #5

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Аз също съм намразил тази марка имам двусимовия модел 405 спира си звъненето когато си поиска и не разбирам че ме търсят камерата е скапана доста често зависва ъпдеит няма изобщо ЛГ е скапана ефтина марка.

  7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #6

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    emos, колкото и да не харесвам nVidia, Tegra си е чуден чипсет. Моят таблет е Nexus 7 (задвижван от трето поколение Tegra) и колкото и да мразя андроид (мразя е меко казано), не мога да кажа нищо лошо за това как работи зверчето на nVidia. Предполагам, че проблема е в LG и това как са се наакали докато са кастъмайзвали операционната система.
    Този пост е редактиран от stenly; 08-06-13 в 18:33.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #7

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Моят таблет е Nexus 7 (задвижван от трето поколение Tegra) и колкото и да мразя андроид (мразя е меко казано), не мога да кажа нищо лошо за това как работи зверчето на nVidia.
    Да не би да ти е подарък таблетчето? Гледах едно видео в нета на новият асус инфинити с тегра 4 и продължава да си лагва...може и от резолюцията 2560х1600 да е, ама надали...андроида си има лаг, ама иначе не е лош за смартфони и таблети...
    Този пост е редактиран от stenly; 08-06-13 в 18:34.

  10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #8

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    pilot, аз не съм видял някой който е пипнал тегра4 да не се е оплакал от огромни лагове(може би следващата версия на андродиа ще оправи този проблем).Тегра 3 обаче си е супер ....fxOrange също си взе и той е доста доволен.

    Ако визираш микролагове ......ми то няма андроид (без значение на какво желязо) дето да не лагва

  11. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #9

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    еми да. Аз го взех веднага след брачеда стенли. Вече повече от 8 месеца го ползвам всеки божи ден тоя таблет. За гпс, за работата ми, за видео, за игри, за музика (едновременно с гпс, през блутут, към колата). Доста съм доволен и намирам, че самият таблет е прекрасен. Ако не броим нещата дето му липсват, като камерка и подобните му такива... Да не говорим, за това, че батерията му държи изключително много и ейпада просто е дрисня, спрямо това отношение. Казвам го, защото и айпад 3 съм имал.

  12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #10

    Отговор: Мнения за LG OPTIMUS 4X HD P880

    Оспамихме темата, ама...Nexus-a си е добро таблетче, тегра3 добре му понася на размера и резолюцията на дисплея. Аз съм с Infinity и там тегра 3 се позадъхва леко...усеща се лаг, макар с Желето да е доста по-добре, SunSpider е 880 ms на Стоковия браузър, батерията кара 5.5 часа браузване...иначе дисплея му е великолепен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Sony Xperia ZR или lg optimus G
    От starshia01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 24
    Последно: 30-01-14, 22:15
  2. Mнения за LG Optimus L9 II D605 и HTC Desire 500
    От cclothes във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 9
    Последно: 25-12-13, 01:25
  3. Чисто нов LG Optimus L5
    От MisHkaA във форум Продава
    Отговори: 10
    Последно: 19-05-13, 23:40
  4. LG-optimus-one-p500
    От veselintonev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 11-01-11, 23:24
  5. Продавам нов GSM LG GT540 Optimus
    От satyo във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 26-11-10, 11:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе