-
Siemens S40 firmware
Imam problem sus software na gsm-a mi - Siemens S40.
Lipsva INBOX, OUTBOX, DRAFTS, SENTITEMS, osven tova ima i problemi s phone book-a. Problema e v software-a i e chesto sreshtan pri tozi model. Ima kod, koito resetva phone memory, no ne stava na vsichki software versii, vkluchitelno i na moqta. Zvunnah na Omnitel - oficialnite predstaviteli na Siemens za BG, no mi kazaha, che ne mogat da mi pomognat, zashtoto nqmali software i tozi model e proizveden i e sus software ot Bosch. Pitah i v nqkolko gsm magazina, no kazaha, che ne mogat. Nqkoi moje li da me posuvetva kum kogo da se oburna ?
-
Siemens S40 firmware
Ами кво да ти кажа. Много е странен тоя модел 'щото е производство на "Бош". Софтуера му е техен (както каза) няма нищо общо с този на Сименс и ... няма го на офицялния сайт на Сименс - www.my-siemens.com Не ми се верва да го има на сайта на Бош (а и не го знам какъв е че да проверя) но ти потърси там. ;)
-
Siemens S40 firmware
Ами аз software намерих - последната версия 9.0 , но нямам data cable и опит в тия неща. Все едно де, пиша за да се похваля, че в Jeff ми го оправиха [:)] за 25лв.[V]
Ако Ви трябва помощ за Вашия Siemens, няма да намерите по-добър сайт от този: http://www.club-siemens.net/forum/