Restricted access changed при I9500 Android
Здравейте! Моля Ви за помощ относно телефон, който закупих от китайски сайт! Телефона е реплика на Samsung S4, но на практика е неизползваем..постоянно излиза съобщение restricted access changed и не може да се говори и няма обхват постоянно. Моля за помощ, изчетох доста неща из чуждестранни форуми, но решение така и не видях!Моделът е I9500, закупен от dealextreme.
- - - - - - - - - -
http://www.focalprice.com/MH0610W/i9500_50_Android_42_MTK6515_Singlecore_1GHz_Phablet_Smartphone.html
Отговор: Restricted access changed при I9500 Android
Голям изтребител си купил, няма що. Писал си и в друг форум, ама те там са от джедай нагоре и затова са те светнали че няма Андроид, андроид си има като слънце, само че е малко ретро. Юнаци, какво да ги правиш. :)
Кошницата ти посмъртно няма Андроид 4.2, мисля че е с 2.3.6 или 2.3.4. Това какво пише на кутията и какво пише вътре в телефона с коя версия е няма абсолютно никакво значение.
Телефона има ли руут, къстъм рековери ?
Виж си в настройките за сим картата и мрежите, ако имаш 3г - спри го за проба, ако имаш меню нещо от рода на "Preferred network"където да сменяш режимите gsm/wcdma - смени го само на gsm , и не забравяй след някакви промени да рестартираш кошницата. Успех.:)
[EDIT] Краен вариант е да поровиш малко повече за да си опознаеш телефона 'що за птичка е , след опознаването бегом по руските форуми да търсиш някой друг пипнат ром, оптимизиран за нашите ширини.
Цитат:
Първоначално публикувано от
oddi
Голям изтребител си купил, няма що. Писал си и в друг форум, ама те там са от джедай нагоре и затова са те светнали че няма Андроид, андроид си има като слънце, само че е малко ретро. Юнаци, какво да ги правиш. :)
Кошницата ти посмъртно няма Андроид 4.2, мисля че е с 2.3.6 или 2.3.4. Това какво пише на кутията и какво пише вътре в телефона с коя версия е няма абсолютно никакво значение.
Телефона има ли руут, къстъм рековери ?
Виж си в настройките за сим картата и мрежите, ако имаш 3г - спри го за проба, ако имаш меню нещо от рода на "Preferred network"където да сменяш режимите gsm/wcdma - смени го само на gsm , и не забравяй след някакви промени да рестартираш кошницата. Успех.:)
[EDIT] Краен вариант е да поровиш малко повече за да си опознаеш телефона 'що за птичка е , след опознаването бегом по руските форуми да търсиш някой друг пипнат ром, оптимизиран за нашите ширини.
Здравей,
благодаря ти за отоговора, честно казано не знам с какво провокирах това враждебно отношения с този въпросния форум :eek:
За съжаление няма никоя от горните опции, която си писал.
Ще се разровя за руут (макар,че не съм много на "ти" с тия неща), а от там нататък какво трябва да правя/настройвам?
Стига де! не съм искал да думите ми да прозвучат като враждебно отношение, извинявай за което. Аз самия съм с китайски изтребители и знам за какво иде реч, няма как да ти помогна повече чрез форума освен да ти дам някакви насоки за търсене. Ще помагам с каквото мога и за напред, а ти почвай да търсиш. Успех :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
oddi
Стига де! не съм искал да думите ми да прозвучат като враждебно отношение, извинявай за което. Аз самия съм с китайски изтребители и знам за какво иде реч, няма как да ти помогна повече чрез форума освен да ти дам някакви насоки за търсене. Ще помагам с каквото мога и за напред, а ти почвай да търсиш. Успех :)
Нямах предвид теб ,а този "другия форум", в който бях посрещнат като враг, а просто исках решение на проблеми ми.
Благодаря за насоките, ако имаш други идеи , моля пиши!
Лек ден!