мнения за IPhone 5 replica
Отговор: мнения за IPhone 5 replica
Откажи се от идеята.Рам памета е много малко -256мб.За тези пари търси марков телефон .Скоро гледах обява за Sony Xpreia J ЗА 190лв.Потърси и измежду HTC и Самсунг може да се намери нещо около тази сума.По скоро бих взел Алкател или Huawei отколкото да дам 200лв за Аифон с андроид.Гледай рам памета да е около 1гб.И да знаеш,че нямат нищо общо с Блекберито ти.:)
Цитат:
Първоначално публикувано от
jojobix
За 220 лв можеш да си вземеш доста нови актуални телефони. Xperia E, Samsung Galaxy Music, Ace.
Веднъж ми попадна това дърво за което говориш в ръцете, отвратителна работа... Наистина 1:1 с Iphone на външен вид, ама само до там...
Единствената причина някой да си купи въпросната реплика е показност. Както колегите по-горе казаха прилича на айфон външно но е ужасна имитация, за това по-добре си купи някой друг оригинал или събери пари за истински айфон.
гледах преди време клипчета в тубата за съпоставка на реплика срущу оригинален въйфон и разцъкваха едновременно различните им функции за съпоставка-никва разлика..и после видях тези оферти,те варират между 100 и 200лв в зависимост от възможностите.Също така има различни изпълнения реплика доколкото разбрах..китайски и дубайски,като вторите уж не били бъгави за разлика от първите. Спрях се на този като най-скъп с надеждата ,че ако има дървета измежду тях този няма да е чак толко..
другия за който се зачудих е примерно този
Нов оригинален отключен Lenovo A660 !!! Водоустойчив!!! Gorilla Glass 4" екран,GPS и камера 5Mpx - 30625041 | Електроника, битова техника - Телефони - Други телефони
като единственото тука което ме притеснява е отсъствието на светкавица и съмнителния произход ..дали е реплика..
или този модел октомври 2013 с две години гаранция
http://gps-6.com/1367-gigabyte-gsmart-roma-r2.htm
какво мислите?
п.п.-нямам за цел показност,просто ми харесва дизайна и възможностите на този апарат..колкото до оригинала не бих дал 1,5 за телефон та ако ще и сам да ходи