Отговор: Sony Xperia ZR или lg optimus G
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
.......................... и чудно как досега не съм ги мокрил...
То , нали знаеш - веднъж става и се ядосваш че не си взел водоустойчивия после.
Личното ми мнение е че скоро за телефон 1000 + лв няма как да дам.
Евтиния ми "боклук" ( според останалите Самсунг и Apple притежатели ) не отстъпва по нищо на скъпите телефони , ама за 1 техен ще имам 4 поредни години по-актуален телефон.
Ако имаш пари за хвърляне - подходи като жените- '"квот ти хареса на външен вид :016:""
напълно... по добре да си мълчи, за да не се смеем :)
:p Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
напълно... по добре да си мълчи, за да не се смеем :)
ами кой е за смях - някой с 3 доволно скъпи телефона и не му вършат работа :016:. Е такъв не мога да съм - хубаво да се поглезя с телефона за по 500 + еврака, ама чак с 3 - третия с хенсфрее ли e или е на крака ти :035:
Кат решиш да ги изхвърлиш - кажи да ти пратя моята кофа - да ги хвърлиш там :))
Stenly - ти да не кръшна на отхапания ?
Да , и мога да кажа, че това беше огромна грешка. Не можем да се понасяме с андроида и това е. Добре, че ме изненада батерията на G2ката иначе до сега да съм го наритал някъде.
че аз при иос се оплаквам, само от интерфейса и анимациите. Иначе, за останалото съм си доволен. По ме ядосва самсунг, за батерия и друго, спрямо нета. Ама не съм тръгнал да ги хвърлям. Аз по начало галаксито го взех без да съм решил. Както си вървях, видях го на една витрина бял, влязох и го взех. Че съм малко, като жените, хареса ми белият цвет, как му стои :D
Чувал съм, че с тия най-наточените фейсбука се отварял с 16ms по-бързо, което винаги ми е било много критично в ежедневието :)
Аз пък съм чувал, че "по-яките" имат по-добра софтуерна подръжка, по-убава камера (за да не ти се налага да мъкниш DSLR-a навсякъде с теб), Дисплея им се вижда чудно на слънце и разни други благини :) Ааааа и най-важното не ме дразни бавната им работа.
Стоп за спора вече си имам ново LG това е моето решение