Mнения за LG Optimus L9 II D605 и HTC Desire 500
Здравейте,
предстои ми преподписване на договор и се заглеждам по това моделче смартфон -->
LG Optimus L9 II- LG D605
Другото, което ми хвалят е HTC Desire 500 -->
GLOBUL
Досега бях със Samsung Galaxy ACE :) и едвам го изтърпях. Решил съм да не взимам повече Samsung и ще се радвам ако някой по - начетен и запознат с материята колега да ми даде съвет относно двете марки LG и HTC и конкретните модели, които съм харесал.
Благодаря, поздрави :)
Отговор: Mнения за LG Optimus L9 II D605 и HTC Desire 500
Все телефон и все си набутан .Който и да избереш , няма да сгрешиш - лична преценка и харесване .
- - - - - - - - - -
LG-то е с по-добър дисплей !
HTCто е с по-мощен четириядрен процесор и по-добра батерия.
Това гледам и аз. Единия е двуядрен 1.4Ghz, а другия четириядрен 1.2Ghz. Бях се навил повече за LG-то, но сега пак съм в началото на дилемата :)
И какво като има много ядра , при кофти софтуер не работят . Това е телефон , а не совалка или ядрена централа .
Ееее, при 4.1 има напредък. Говори ми , че няколко десетки процеси на едно ядро работят по същият начин както и на 2-4 ядра. За да не лагва андроида му трябва груба сила. Да не говорим, че HTC Sense си е тежък и eye candy и това поне според мен много сериозно накланя везните в полза на HTC. :)
HTC-то (лично установено) има меко казано отвратна камера.
Все пак става въпрос за нисък клас телефони :) Няма как камерата да е върха на сладоледа.
Не че нещо, но ако Desire 500 го сравня примерно с Galaxy S2 Plus (мисля, дека са от един ценови сегмент), то камерата на втория е в пъти по-добра като качество.
Ами аз съм собственик на LG L 9 II. Попринцип изобщо не съжелявам за покупката си до момента, телефона е закупен в началото на декември.
Попринцип и двата телефона не са лоши, всеки телефон си има своите плюсове и минуси. Зависи ти за какво ще го ползваш. Ако ще се играят игри LG L 9 II е с по-добро видео Adreno 305, срещу Аdreno 203 на HTC Desire 500. Като цена не са толкова различни.
А какво ти хвалят GLOBUL недей ги слуша, те искат да си продадът телефоните.