Отговор: Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията
S 6-цата е с великолепен дизайн, естествено копиран от iPhone.Това са поредните смешници, които дуят перушина и тайничко гледат към ябълката.Кому е нужен целия този напомпан хардуер, като няма софтуер, който да го напълни? Като започнат хората да се питат колко ядрен им е телефона, направо ме напушва смях.Всъщност, като се замисля май лакомия за памет Андроид ще се чувства комфортно с този хардуер.
Мир и любов, братя! Да живей!
Смяташ ли, че звучи адекватно епитет - поредните смешници, лепнат на най-големия производител на смартфони в света? На мен ми звучи пристрастно и обезмисля останалото важно в поста ти, предполагам на всеки непредубеден - също.
Липсата на уважение към най-добрите не прави никого интересен :)
Копирането на хубавото от конкурентите и влагането на свое е перфектна комбинация за успех.
1 Прикачен файл(ове)
Коментара го оставям на вас :))
Прикачен файл 16400
Да се похваля - автоматичния ъпдейт да Android 5 Lollipop за моя Galaxy Note 3 дойде, сега го слагам :)
Не е точно по темата но....
Samsung е IT компанията с най-висока репутация в САЩ, превъзхождаща Apple при продукти, услуги и управление.
Apple е на 21-во място...
Samsung е най-реномираната IT компания в САЩ, Apple е на 21 място - SetCombG новини
Ми нормално за компания която прави от прахосмукачки до кораби :) Макар, че IT и Самсунг малко не си пасва ....Гнусмас правят няколко лаптопа, монитори и принтери (купиха правото да произвеждат евтините модели принтери на Xerox), ако това е IT ... хвала да им е първото място :)
Със сигурност им идва добре първото място. Както и местата на всички в топ 10.
Чудесна тема за да се преброят неизлечимите Apple фенове - реномирано проучване, ясни резултати - интересно е да видиш как се тълкуват...
Хм, интересно е защо Леново и Дел не са в 10-ката?
Естествено, като няма какво друго да кажат, някои хора веднага обвиняват други в пристрастие. Ако IT тълкованието включва смартфони и таблети съм съгласен, че са гоУеми.
Ма те Lenovo и Dell не са IT фирми :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
Ма те Lenovo и Dell не са IT фирми :)
Е, какви са...търговски компании!? Като гедам 10-кта, може да причислим и други към тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
... IT и Самсунг малко не си пасва .... :)
Я пак?! Разработчик и производител на памети - кои останаха само гигантите - самсунг и майкрон, откак глътна елпида, кой още? Процесорите и дисплеите им да не броим? С какво според теб се изчерпва ИТ? Макроси на джаваскрипт?
Б@си, изпаднах в позиция да защитавам фирма, дето никога няма да им харесам кифленските сапунчета с метална лайстна и кичозен интерфейс :)
Прав си XIIID , забравих паметите, панелите и SoC-а . Моя грешка.
Pilot, ирония братче, чиста ирония.
Така и не рабрах каква е тази генетично детерминирана омраза към Епъл у някои хора.Като не ви радват продуктите на фирмата-чудесно, не купувайте! Да, ама не...всичко се сравнява с Епъл.Явно не е толкова важно, че Самсунг са на 1-во място, по-важно е, че Епъл са на 21-во.
Омразата в никакъв случай не е генетично предопределена, недей с рогата напред.
Доколкото може да се формулира като омраза, а не като забавна насмешка, то тя е предопределена от самата фирма производител и продължена от потребителите й.
Самото несподеляне на ОС, технологии и какво ли още не с други производители се прави с цел да има рязко детерминиране между Apple и останалия свят. Армията патентни адвокати, разчитащи на безкрайни бюджети, с които убиват всеки по-малък, дръзнал да се пробва на пазара също не допринася за добрия имидж сред здравомислещите.
Тъй че, ако търсиш ключа към противопоставянето - търси го на правилното място моля...
Какво значи не е важно, че Самсунг е на 1-во, а Apple на 21-во място???
Аз не купувам, това ми пречи и да коментирам резултати от проучвания ли??? Защото те дразнят Apple феновете?