Значи празните квадратчета не могат да се маркират бандовете? На колегата точно така излезе и маркирахме всичко и си тръгна на 6. Телефона му е Рево, или нещо такова
Преглед за печат
Явно на виваком хващам само 2 г -ТОВА Е ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ обозначено с ,,E '' .Някои може ли да ми каже за добра оферта на Мтел за интерет.Знам че има скрити оферти .Абонат съм от над 10 години
виж на глобул офертите
на глобул маи не е добра мрежата .А КАК СЕДЯТ НЕЩАТА С ПОЛЗВАНЕТО НА 2 КАРТИ НА МТЕЛ ЕДНОВРЕМЕННО.ДОКАТО ПОЛЗВАМ НЕТ НА ЕДНАТАТА ИЛИ ГОВОРЯ ПО НЕЯ ,ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ТЪРСЯТ ПО ДРУГАТА
ако говориш по едната- не ,няма да може да те търсят по другата.
Ако ползваш 3g на която и да е , и те потърсят по тел. - ще те открият.
Двете сим са активни до момента в който говориш по едната, но това не засяга 3g-то. Поне при мен е така.
Глобул ако имаш хубав обхват - те имат 3г клетки за мобилните си мрежи.
Боб гледам имат добра оферта - 15лв - 1000мин и 2000мб./ мес. без договори.
не ти кефне - спираш го с 1 мес. предисзвестие.
Глобул имат подобно 15лв 1000мин, 4000 мб , но не съм сигурен за договора.
принципно не ме бърка оператора .в момента и виваком и мтел и глобул имат идентични оферти.въпроса е че до момента в раиона на мокрен където ще се ползва интернета единствено на мтел ми е добро 3 г.на виваком ми пише само Е въпреки че има клетка на виваком в непосредстжена близост.явно се разминават бандовете на 3 г.Боб ги гледах , но незнам на кои мобилен оператор ползват клетките и дали ще тръгне на моя гсм.видях че боб е на мтел.боб 3г мрежата на мтел ли ползва
На Глобул пакета с 1000 мин и 4000 мб е с 2-годишен договор
четеш ли какво пиша въобще
БоБ е Мтелска измислица и ползва тяхната мрежа.