Отговор: iphone 7 без жак аудио
Ко ти дреме, ти нали "блажиш" с китайско :-P
Необходима стъпка към чисто безжичното.
Аз още преди 7 години се радвах на bluetooth stereo headset на сони HBH-DS970
разбира се сега ще бъде далеч по-малко и елегантно....
Или мислиш, че и след още 7 години ще се въргляме в жици :)
Иновации от китайци не чакай, за това трябват топки...
да бе, точно пък блутут слушалки ще си сложа, за музика. Тва само някой глъмер може да го ползва. Истината си е кабела.
Така е, прав си, понеже тя музиката в телефона ти е аналогова и и трябват жици :-P
в единия случай DAC-а ти е в телефона
в другия - в слушалките
каква е разликата ако DAC-a е един и същ?!
разликата е в цената на слушалките. ;)
Дреме ми за жака, и без това не слушам музика през слушалки. Ще го видим септември какво ще предложи.
Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
разликата е в цената на слушалките. ;)
Абе ние в третия свят не мрънкаме, вие във френско дето три иляди еврака не би харесвате за джобни се оплаквате...тц тц тц
Иначе и аз това, да се бият за всеки милиметър дебелина наистина не го разбирам. И какво като стане 1мм по тънък, 9 от 10 още от вратата на магазина бързат да го овъргалят в кожен, метален, силиконов, противоударен калъфи, фолиа и други такива....и пак стане 15мм тукмак...
томороу. Не бой се баце. Китайците, като сведът е тия слушалки на 10 евра, тогава ще се кефим на дака, дето няма да е в телефона, а в самите слушалки. Тамън ще сме напълно цифрови, от всегде, както го изисква последната мода. А качеството, иначе ще бъде, точно,кат при бай ти тоша... :)
А глупаците аудиофили, като мене, нека си харчат парите, за глупави грамофонни плочи, дето ги пускат, на светещи усилватели, от стари автентични ламби. Истината е в цифровия звук... ;)
Robot Check
Говорихме за мобилно аудио, каквото се явява всеки телефон.
За такива като теб 1960 Emerson Wondergram :) pure analog
точно де, за това говорехме. И за да може всеки да го схване правилно, ще го обясня подробно.
Разликата физическа, няма да има. Ще се състои в това, че дака, ще е в слушалките, а не в телефона. На първи поглед това не променя нещата. Ама... не е баш така. Цаката е в това, че производителите, на качествени телефони, се борят, точно за качествени телефони, което води и до качествен дак. Нещо, което много ще ме усъмни, при бъдещите набъбнали производители, на слушалки... В последствие, епъл или други, ще си измият ръцете, с това, че отговорността се води към тия на слушалките. Защото в крайна сметка, телефона ще служи, за транспорт, или ако щете, за хард диск/флашка/ССД. Качеството ще се определя, главно от слушалките. А аз слушалки, за 200€ не ща. Като до сега съм си купувал на филипс, готини за 98.
В крайна сметка, каква ще е файдата, да си купувам, качествен телефон, когато той ще е осъкатен и аз лишен от правото на музика, докато се напъвам в тоалетната?
Е , най-вероятно ще имаш и възможността да си купиш съответния адаптор/преходник срещу 9.99(или 99.99;)) ... търговийката трябва да върви все пак .:wink: