3 Прикачен файл(ове)
UMIDIGI Z Pro - пълно ревю
Отговор: UMIDIGI Z Pro - пълно ревю
Доста... масирана и скъпа рекламна кампания на Huawei P10 тече. Писна ми да гледам как S7, S8 били прилични смартфони, но ако искаш фотография... трябвало да си купиш P10 :) Булшит на търкалета...
Та, много ще ми е интересно да се изправят един срещу друг UMIDIGI Z Pro и Huawei P10. Сходна конфигурация и камери, просто този е три пъти по-евтин. Ще е интересно да се види каква е разликата в качеството и възможностите на камерите...
Пусни една заявка в Тубата ,може и да стане това сравнение . Руснаците( украинците) купуват всичко и сравняват .
Тубата няма как да направи сравнение на камерите и подобно сравнение не може да се прави от сульо и пульо... Аз например не мога да го направя предвид нулевите ми фотографски възможности.
Сравнение на бързодействие си има в ревюто - видео как зареждат еднакви приложения на Z Pro и S7 Edge...
Има нещо вярно , ама все пак може да се види разлика или поне да се чуе коментар от тестващия .
Крис, да вземеш да си подмениш стола...:)
Хех.. да. Видях, че фокуса пада на него ама... ме мързеше да снимам пак :)
Въпросния телефон го взех аз,за сестра ми.Но докато си го вземе,аз го тормозих.Мога да кажа със ръка на сърцето,"невероятен телефон".Боке ефекта е до два метра от снимания обект,което е супер.Снимката става до 8 мегабайта.Видеото е 4К,FHD 1080 и още два формата,но не помня какви.Ако имаше оптична стабилизация щеше да е супер.При сестра ми е от две седмици казва,че батерията държи до два дни,ако не го тормози по цял ден.Чува се перфектно при разговор,докато беше при мен,а сега като говоря със нея все едно е до мен кристален звук при мен.Много е доволна.
charliii, намери ли решение на проблема, за който се чухме?
Невъзстановяването на мобилната връзка след излизане от WiFi обхват?
Оправих го,нещо от настройките за мобилния интернет,но точно какво беше.Проблема не беше от телефона.:wink:
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Доста... масирана и скъпа рекламна кампания на Huawei P10 тече. Писна ми да гледам как S7, S8 били прилични смартфони, но ако искаш фотография... трябвало да си купиш P10 :) Булшит на търкалета...
Та, много ще ми е интересно да се изправят един срещу друг UMIDIGI Z Pro и Huawei P10. Сходна конфигурация и камери, просто този е три пъти по-евтин. Ще е интересно да се види каква е разликата в качеството и възможностите на камерите...
Почти това, което искаше :)
https://www.youtube.com/watch?v=fTmu9X2ekwA
https://www.youtube.com/watch?v=_qmoOUYtUnk&t=2s