Страница 1 от 13 12311 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 188
Like Tree35Одобрявам

iPhone

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,411
    #1

    Question iPhone

    Малък ъпгрейд без революции...естетически скучен.
    Ако сте от типа, който надгражда своя iPhone, когато има голям редизайн - вие ще бъдете разочаровани.

    Най-голямата разлика между iPhone 7 и 7 Plus е дизайна и двойната камера.

    Първо, технически анализ: The iPhone 7 има 12MP сензор (същият като миналата година), но с по-широк отвор, нов обектив, нов процесор на изображения и оптична стабилизация на изображението. Какво означава това за теб и мен е, че лещата позволява проникване 50 на сто повече светлина, по-добри цветове, и снимките ще бъдат по-малко размазани. Предимството пред камерата в 6s, са снимките при слабо осветление.
    Нова светкавица с четири светодиода което прави снимки да изглеждат по-топли.

    Истинската разлика на 7 и 7 Plus са двете лещи във вторият. Обективът е един и същ като този на iPhone 7, но лещата е теле - с по-дълго фокусно разстояние, увеличено изображение. Това означава, че двете камери работят заедно, за да произведат оптично увеличение - нещо, което не е било възможно преди на iPhone.

    Когато отворите приложението за камерата на 7 Plus, можете да превключвате между 1x и 2x увеличение, и може да увеличите до 10x цифрово.

    Резултатите са наистина впечатляващи: виж това много ненаучен сравнение между максималната (10x) увеличение на 7 Plus, в сравнение с изрязаното 5-кратно увеличение на 7.

    Главният проблем в смартфоните с камери към днешна дата е, че цифровото увеличение просто няма оптичен заместител, и Apple са направили голяма стъпка напред тук. За снимки от голяма дистанция, това е най-добрият мобилен телефон с камера, който можете да получите.

    И двете устройства имат подобрена предна камера 7MP за самоснимките, в сравнение с 5-мегапикселовата в последния модел.

    iPhone 7 Plus Teardown
    https://www.ifixit.com/Teardown/iPho...Teardown/67384

    Ревю
    https://www.avforums.com/review/appl...Email+Campaign




    +
    Двойните задни камери доставят истинско 2х оптично увеличение. Телефонът е устойчив на вода, а батерията издържа по-дълго, отколкото модела от миналата година. По-големи възможности за съхранение са включени в 256GB модел за сериозни фотографи.
    iPhone 7 сега идва в 32GB, 128GB и 256GB памет

    -
    Няма стандартен 3,5мм жак за слушалки: вие ще трябва да използвате Lightning, да включите адаптер, или да ползвате безжични - Bluetooth.
    техните са много скъпи
    AirPods - Apple

    Премахване на жака за слушалки е дребен проблем. Да речем, че искате да заредите телефона си и да слушате музика в същото време, или ползвате устройство за свободни ръце или спомагателен кабел в колата. Трябва да си купите адаптер .
    This $40 adapter can charge the iPhone 7 with your headphones plugged in - The Verge
    Ако използвате аналоговият донгъл и го изгубите, ще трябва да си купите нов. Ако преминете към Lightning слушалки или Bluetooth, те може да не работят с другите ви джаджи.

    Един малък плюс от липсата на порт за слушалки: Lightning е много по-сигурна връзка от жак 3.5мм. Ако изпуснете телефона си , той ще повлече вашите слушалки, а при варианта с Lightning слушалките остават в безопасност.

    Според слуховете това може да е последният iPhone с един бутон Home: някои доклади сочат, че през следващата година, цялата предна част на телефона ще бъде съставена от сензорния екран.



    Проблеми
    Първи по-сериозен дефект на iPhone 7 Plus:: Investor.bg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-09-16 в 16:36.

  2.  
     
  3. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea
    Мнения
    409
    #2

    Отговор: iPhone 7

    hristoslav2 и enkov харесват това.

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,411

  5. Junior Member Аватара на bobotnik
    Тук е от
    Jan 2017
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    22
    #4

    Отговор: iPhone 7

    Здравейте, за да не пускам нова тема, препоръчайте ми кейс и протектор за iPhone 7 , желателно е кейса да е удароустойчив - с 2 малки деца всичко се случва, протектора също. Цената не е толкова определяща - важно е да е качествен

  6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен
    Мнения
    1,303
    #5

    Отговор: iPhone 7

    bobotnik одобрява това.

  7. Junior Member Аватара на bobotnik
    Тук е от
    Jan 2017
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    22
    #6

    Отговор: iPhone 7

    Благодаря за линка, има хубави модели. Искаше ми се нещо , което е в бг, но и това е вариант

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    Мнения
    53
    #7

    Отговор: iPhone 7

    А някакви отзиви за айфона от хора които го ползват ? Прави впечатление че всички други марки тел си имат собствени теми с куп информация а относно айфоните "никаква" насочил съм се към тази марка и ще се радвам да получа малко информация от първа ръка .

  10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    4,748
    #8

    Отговор: iPhone 7

    И какво да ти кажат !?
    Това е телефон за хора с вкус , необичащи( причини разни ) да се ровичкат из софтуера и да търсят рут и права за него !
    За другото си има Андроид .

  11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    Мнения
    53
    #9

    Отговор: iPhone 7

    Ами например как се справя батерията , камерата , аксесоарите които могат да се купят оттук и си струват (резервно зарядно,кейс,протектор) .

  12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Мнения
    4,748
    #10

    Отговор: iPhone 7

    Е , те тука може ... да се разтягат локуми , ама дълго , особено за аксесоарите , дал господ , ама и цените са им солени . Общо взето се справя телефона , но вече минах на евтини китайски андроид пръчки . Така си реших , но ... не се знае след време ......

  13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич
    Мнения
    4,810
    #11

    Отговор: iPhone 7

    Е това не е ли китайска пръчка, само че скъпа...

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #12

    Отговор: iPhone 7

    Има си предостатъчно теми, ревюта в мрежата, в изобилие са и клипчетата в тубата. Телефона хардуерно е убиец, беше ми вариант за замяна на S6 edge+, но някак не можах да приема дизайна - да класически без съмнение, но скучен на фона на всичко останало което излиза на пазара... Впрочем главната причина заради която си бях набелязал 7 плюс-а беше батерията и невероятното потребление в стенд бай режим. Дори Айпад Еър-а от който пиша в момента продължава да ме изненадва със страхотната батерия. Но в крайна сметка... Както се забелязва от подписа ми смених генерално курса и си взех Хуйвей. Невероятен телефон! Батерията е убиец, имам чувството че няма ли-он батерия а малка атомна електроцентрала която го захранва : )

  16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,271
    #13

    Отговор: iPhone 7

    И един приятел много се кефеше на Huaweii, докато не му се брикна телефона няколко месеца след гаранцията и в няколко сервиза му казаха, че не може да се оправи.
    Отделно и едното копче за усилване на звука се скапа, без почти да е ползвано. Напъват се да са "премиум" ама още са далеч.
    С голяма батерия е Lenovo P2 (5100мА) и има страхотен звук. Сравнено с моя стар HTC One M7 със стерео колонки и Boom Sound, Lenovo-то вади в пъти по-силен и чист звук.

  17. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #14

    Отговор: iPhone 7

    Не мисля, че се напъват да се позиционират изцяло в премиум сегмента, а и няма нужда, тъй като правят както евтини така и доста скъпи телефони. Последните обаче определено впечатляват откъм хардуер, а и софтуерно са доста добре. EMUI 5.0 е бъчкано със смарт функции. Към колегата с чуденката, може би е редно да изчакаш 7S, сега не е правилното време за покупка на Айфон.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    Мнения
    53
    #15

    Отговор: iPhone 7

    Няма време , след 1 час чудене и сравняване на p10,p10plus и 7цата , взех последния , най-ми пасна в ръката оттдавна тези 5,2 5,5 телефони ми големееха и ми бяха неудобни за ползване с изключение на времето прекарано в къщи на дивана . И аз като бивш ползвател на хуауей не мога да кажа лошо за тях справяше се прилично , относно ябълката ами ..... толкова финно и елегантно и същестевременно "просто" откъм употреба устройство не съм имал никога . Всичко просто РАБОТИ не знам с колко ram е каква му е видео карта ли е какво е но за мен е важен крайния резултат а той е "точно каквото съм търсил винаги" просто работещ телефон с добра камера за моментите в които не съм с фотоапарата , стабилна система ненатрапваща ми куп излишни приложения които даже не знам за какво служат и не на последни място продукт запазващ стойноста си във времето . Всяка стока има стойност която с времето намаля при едни с много при други с по малко и като икономист човек реших да заложа на стока запазваща стойноста си във времето . Преди да скочи някой с реплики скъпи китайски пръчки и т.н. Нека да отиде и да си купи тел които споменах в началото единия даже е по скъп , да на хартия като параметри са супер и на живо изглеждат добре но да си поговорим пак след година ? Кое колко ще струва ?
    orlincho, Tommorow, enkov и 1 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 13 12311 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. iphone 5SE
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 28
    Последно: 07-02-16, 22:28
  2. iPhone 6
    От hristoslav2 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 14-02-14, 14:43
  3. iphone 4S
    От maroon във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 21-12-11, 09:00
  4. Продавам iPhone 2G 8GB
    От vla във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 07-10-11, 13:04
  5. iPhone 3G
    От Bvlgari във форум Технологии
    Отговори: 1
    Последно: 18-09-08, 22:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе