-   Siemens S55 ( S56 )  Има ля някакъв , уффф , как да го преведа , third-party софтуер за този телефон , както например е Oxygen Phone Manager за Нокиа ? Нещо оригиналния на Сименс ми забива постоянно , става въпрос за връзка през Bluetooth порта на телефона , за качване на картинки и мелодии става перфектно , но искам да си разчовъркам addressbook-a [:D]

<font face="Comic Sans MS"></font id="Comic Sans MS"><font color="blue"></font id="blue">Offtopic :/

За всички радетели за писане на кирилица , сега ми се наложи да ползвам Kredor кирилизатора и всеки път като се опитах да сменя езиците , IE ми изкарваше грешка и се затваряше!!![xx(]

-   Siemens S55 ( S56 )  Хайде, де, никой ли няма да изкаже мнение ? 

-   Siemens S55 ( S56 )  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Нещо оригиналния на Сименс ми забива постоянно 

<div align="right">оргинално мнение на Chipsy</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

-   Siemens S55 ( S56 )  Mobile Master ot www.mobile-master.com

сложил ли си си последните drivers за Bluetooth?

-   Siemens S55 ( S56 )  S56 не беше ли модела с 850 Mhz ? [:)] А Oxygen нямаха ли и за Siemens ? Гледах че имаха за SE P800 преди ... 

-   Siemens S55 ( S56 )  Да, на 850МХз е . Моbile Master проработи перфектно !!! Оксижен не става, пробвал съм го , даже не поиска навремето да ми разпознае Нокиа 3595 [:(] Само че не мога да намеря крак за Mobile Master [:(]

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11341