-
Sony Ericsson
Въпросът ми е по-скоро от любопитство,а не от нещо друго. Имам СЕ Т300 и приликата на всички GSM-и SE e поразителна с Ериксон-а, но почти никаква със Сони та каква е причината за това(освен може би финансова). И защо се обединиха двете компании(можеби поради същата причина).
Благодариа за инфото[:)][:)][:)]
-
Sony Ericsson
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Въпросът ми е по-скоро от любопитство,а не от нещо друго. Имам СЕ Т300 и приликата на всички GSM-и SE e поразителна с Ериксон-а, но почти никаква със Сони та каква е причината за това(освен може би финансова). И защо се обединиха двете компании(можеби поради същата причина).
Благодариа за инфото[:)][:)][:)]
<div align="right">оргинално мнение на 0101</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Просто Ericsson са доста по-отдавна на пазара от Sony и имат изграден имидж и фирмен дизайн. Причините за сливането са, както следва: за Ericsson - чисто финансова (бяха в много сериозно финансово затруднение, дори ставаше дума за фалит), за Sony - налагане на марката като една от пазарните лидери и разширяване на пазарния дял. В крайна сметка целта на това сливане (както и на мнозинството такива) е съчетаване на силните страни на всяка от фирмите, окрупняване на дейността с оглед придобиване на по-голяма конкурентна мощ.
-
Sony Ericsson
Sony Ericsson Z700, Sony Ericsson P800 имат Jog-Dial [:)]