-
Мтел - SMSи и цени
Абонатите на М-Тел, които са активирали гласовата си поща, вече могат да използват и услугата Who Called, оповести пресслужбата на "МобилТел" ЕАД. Чрез новата услуга мобилният оператор праща SMS, когато телефонът на абоната е извън покритието на мрежата или пък е изключен.
Услугата е безплатна, информират от компанията. На всеки SMS, който известява за пропуснато обаждане, са изписани броят на обажданията, номерата, от които са направени, както и датата и часът на повикването.
Информацията се съхранява пет дни. От 25 на 5 лв. пада цената, ако абонат на предплатената услуга "Прима" на М-тел премине през февруари на някой от месечните абонаментни планове. До края на април абонатите на "Прима" ще могат да активират безплатно и услугата "Семейство и приятели", която осигурява по-ниски цени за 5 предварително избрани номера.
В-к "Дневник"
-
Мтел - SMSи и цени
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">До края на април абонатите на "Прима" ще могат да активират безплатно и услугата "Семейство и приятели", която осигурява по-ниски цени за 5 предварително избрани номера
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Имам информация, че това важи само за новозакупените Прима пакети.
-
Мтел - SMSи и цени
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Имам информация, че това важи само за новозакупените Прима пакети.
<div align="right">Originally posted by Suren - 07/02/2004 : 19:04:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Информацията ти е грешна :)
http://www.mobiltel.bg/index.php?lan...g&promo_id=168
-
Мтел - SMSи и цени
Prima - намаление на цените
Период на промоцията: 02.02 - 30.04.2004
tva e PROMOCIQ BE!!!
-
Мтел - SMSи и цени
Със и без промоция, т`ва така ще си остане и след това :)
-
Мтел - SMSи и цени
ave Mtel, Prima ............ q bqgaite ottuk!!! tiq samo ni kradat i vzemat parite na vqtyra!!! Kolko pyti sym pra6tala sms-i deto sa mi taksuvani po 2/3 pyti a dori i neizpratenite!!! Kolko pyti sym se opitvala da vlqza v Wap-stranicata im --> neuspe6no (estestveno ne za smetka na izprazva6tata mi se prima :))
Edin savet- minete na Globul :)))
-
Мтел - SMSи и цени
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ave Mtel, Prima ............ q bqgaite ottuk!!! tiq samo ni kradat i vzemat parite na vqtyra!!! Kolko pyti sym pra6tala sms-i deto sa mi taksuvani po 2/3 pyti a dori i neizpratenite!!! Kolko pyti sym se opitvala da vlqza v Wap-stranicata im --> neuspe6no (estestveno ne za smetka na izprazva6tata mi se prima :))
Edin savet- minete na Globul :)))
<div align="right">Originally posted by silvy-to*-*07/03/2004*:* 15:53:06</div id="right">
Добре дошла във форума [:)]
само една молба - пиши на кирилица [;)]
странно, аз дето съм на договор, как нито проблеми със сметките съм имал, нито с wap-а им ...
по едно време доста повече плащах отколкото мислих че ще е, но открих 'проблема' - сестрами и нейните `кратки` разговори по моя телефон [:D]
а инак услугата е доста удобна [:)]