И аз, иначе беше добро състезание, доволен съм.Цитат:
Първоначално публикувано от Cko
Преглед за печат
И аз, иначе беше добро състезание, доволен съм.Цитат:
Първоначално публикувано от Cko
Според Иван Тенчев имаше жълти флагове по това време което пък забранява задминаването.Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Имаше жълти флагове. Изписаните обиколки горе бяха в жълто. Най-вероятно са били само за определен сектор и няма да бъде наказан.
Маса или Кими, няма значение. Кими трябва да се върне в битказа, защото само Маса няма да успее за титлата на конструкторите. Интернесно ми беше, че Жан Тод е признал за двуседмичните проблеми с въздушния тунел. За Силвърстоун пък ще имат време и да приложат всички аеродинамични елементи... Наистина става много интересно :cowboy:
Честита двойна победа на ФЕРАРИ
Ето как МcLaren се борят срещу Ферари :) Това освен проблемите на въздушния тунел.
Главният дизайнер на Макларън е човекът заподозрян в шпионаж
04 юли 2007 | 10:46
Главният дизайнер на Макларън-Мерцедес Майк Коулан е заподозрян в промишлен шпионаж срещу Ферари, стана ясно късно снощи. От екипа на Скудерията потвърдиха официално, че се повдигнали обвинение срещу служител на Макларън, който работил тясно с уволнения вече Найджъл Степни. Медиите на Острова съобщават, че този служител е именно Майк Коулан. 48-годишния британец е приемал нелегално от Степни техническа информация принадлежаща на Ферари.
Снощи полицията е обискирала къщата на Коулан и там са намерени документи на Ферари. Още преди два дни от Ферари са изискали заповед за обиск в дома на един от главните служители на Макларън. От Ферари обявиха, че си запазват правото да повдигнат сериозно обвинение срещу Коулан в съда.
Коулан работи в Макларън като главен дизайнер от 2002 година, след като преди това 4 сезона бе в тима на Ероуз. През 1991 година Коулан беше начело на дизайнерския отдел на Бенетон. По-късно в неговата кариера е работил и във отдела за развитие на Ферари във Великобритания. Именно там според запознати той се е запознал с Найджъл Степни.
В света на формула 1 шпионажът винаги е бил средство за постигане на резултати.Колкото и да шпионират оригинала(Ферари) е един,огледайте се по трибуните да видите чии знамена са най-много.
Колкото и да ги шпионират, не могат да ги стигнат, поне не и в близките 10 години. :god
Viva Ferari
поради липса на Михаел -Вива Маса Вива Кими.
Не подценявайте италианските конструктори.
Бих искал да спомена и Вива Алфа :)
Който не е сядал зад италианка и няма напредстава за какво става дума. :)
Кой сега е номер едно :Drinks:
Супер победа на Кими и Ферари,всичко свършиха без грешка.Браво и на Маса че се придвижи от 20-та на 5-та позиция.
от 22ра на 5та извинявай много :P Добре, че не се полакоми и за 4тата, защото можеше да стане някой фаул :)
Браво на Кими... супер тактика бяха избрали, въпреки че бях паднал духом и всичко ми чернееше след квалификациите.
Браво :Drinks: Супер :god Евала на ФЕРАРИ, че са пичове и ме радват толкова много :016: Ще си гръмна сандалите от радост...
no signal....
На мен ми чернееше след първата смяна на гуми и едва като Галфонсо влезе втори път разбрах от Ферари какво му кроят.
Все пак Кими работи със състезателният инженер на михаел, а точно той го направи 5 пъти поред шампион.Цитат:
Първоначално публикувано от dragozow
Кой сега е номер едно. Алонсо angel Кой сега най голямото «редактирано», Маса :taz
Вива Алонсо :yahoo: Вива Макларън :ole.
Kobra, следващия път те моля без тъпи възклицания и с по малко emoticons! Уважавай мнението и предпочитанията на останалите участници във форума, ако искаш да продължаваш да пишеш тук!
@Malone, потребителят @kobra заслужава ли известно време да има възможност само да чете, за да разбере на какъв език се пише тук?