-
Re:Формула 1 2012
Не е ясно и съдиите на кого ще симпатизират. За мен беше безумно глупаво да накажат Хамилтън да е последен, като се има в предвид, че Фетел, Шумахер и Кобаяши дори не направиха квалификационна обиколка в третата част. За мен Хамилтън трябваше да стартира най-много 10-ти. Тези тримцата трябваше да са последни. Трябва да има промени и да се наказват тези които не излизат в някоя от сесиите. Дано да видим и още победители с различни имена и всяка точка да носи промени в класирането.
-
Утре ще е интересно- Фетел и Хамилтън на първа редица и още по интересно на пета редица- Шумахер и Бътън.
Шоуто ще е пълно на старта :))
-
Да интересен ще е старта днес но най-интересен ще е старта на Алонсо от 3-та позиция! Сега сигурно Хамилтън се ослушва дали ще бъде дръпнат от ферарито... Лично аз мисля, че Алонсо ще издърпа Хамилтън на старта...но да видим. Нека стане добра гонка...
-
Седем старта със седем различни победителя - такова нещо не е било (аз поне не знам да се е случвало). От Макларън се опитаха да направят победител Алонсо или Фетел, но от Ферари и Ред Бул отговориха подобаващо. Стана много хубаво състезание, за разлика от скуката в Монако предния път. В следващото състезания се надявам Грожан да спечели, но е малко вероятно. Поне до тук първенството е страхотно и трудно за прогнозиране, кой ще е крайният победител.
-
Много глупаво постъпиха от ферари - трябваше да се уверят по трудния начин, че така не става! Фетел не устиска и добре направи :)
Иначе ледения първи се опари от тази тактика и се чудя Алонсо как така и той се нареди на тази далавера с една смяна на гуми.
-
Какво направи Бътън - няма стигане да видим утре как ще е на състезанието...
-
Отговор: Формула 1 2012
Тоя Хамилтън поддържа огъня! Лошото е, че и Фетел и Алонсо са ми симпатични. Все пак Фетел, ако няма проблем с алтернатора ще е трикратен шампион!
-
Уникално състезание в Бразилия , за мое съжаление швабския късмет :D пак проработи и Фетел е шампион . :Drinks: Нюи обаче е гений !
-
Най-младият ТРИКРАТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН!!!:bravo Честито на ФЕТЕЛ!:yahoo:
Достоен съперник в лицето на Алонсо!:Drinks:
Пожелавам на Фетел да задмине батко си Шуми, най-великия:033:, който за съжаление каза: " Последно сбогом"!
-
Формула 1 2013
Айде, керванът потегли! Лотус големи стратези излязаха.
-
Отговор: Формула 1 2013
Не знам дали излязоха стратези, или просто Кими успя да кара стабилно с тези гуми. Малко преди сезона всички се учудваха от сцеплението на Лотус, явно се оказа прави. Учудваща е скоростта на Ферари и тромавостта на МакЛарън, но така както се очертава ще има приятен за гледане сезон.
-
Поздрави за всички фенове на Райконен, един от които съм и аз. Надявам се на още победи.
-
Браво на Кими и на Фернандо. Получи се интересно състезание...
-
Сезона се очертава интересен.
-
Май ще гледаме състезания диктувани все повече от спонсори. Какви са тези нареждания и обричания на пилотите!? Разбирам да се борят за титлата накрая на сезона с друг тим и да се дават наставления, без реално единият съотборник да се ощетява, ама това е 2-ро състезание и всеки трябва да се бори наравно, за да докаже какво може!
Какво се серди Уебър накрая? Това е състезание, а не режисирана постановка! Евала на Хамилтън, че благодари публично на Розберг за подаръка!
Ако така продължават ще почнат да губят инереса на публиката и да видим пред кого ще се рекламират!