Баси, подкосиха ми се краката, като го прочетох.
Велик и единствен по рода си! Лека му пръст!
Преглед за печат
Баси, подкосиха ми се краката, като го прочетох.
Велик и единствен по рода си! Лека му пръст!
Някой знае ли дали по някоя програма ще предават пряко боксовия мач Кубрат Пулев - Самюел Питър и ако отговорът е "ДА" по коя телевизия/програма ще е?
По Diema Sport
Някоя от немските може и да го дава -RTL, ARD ... ама нещо не виждам да е обявено - *** LJs LiveOnSat Sports Fighting on TV
Така е, но нали като няма "оборот"(тоест голям пазар) трябва да се компенсира и единствената компенсация е "надценката" ...
Сега за мен независимо от цената която е са си прави, боксът отдавна не е спорт, а просто едно ШОУ и да не е "от първа необходимост", тоест ако не гледаш мача или изобщо бокс от това ням да умреш.
ами браво на Кобрата, само дето са свалили от тубата записа на мача ;)
някой да го е мяркал другаде?
Кратък мач. Докато се усетя и края дойде...
Честито на кобрата - наби го без интрига.
Какъв беше тоя палячо черния очаквах по оспорвана битка.
А бе, к'ъвто и да е...Кобрата си е мъжкар и патриот за разлика от други наши спортисти.
Не знам, колко бокс гледате, но това беше пародия на боксов мач.
Антъни Джошуа ако беше на ринга тази вечер и играеше едновременно срещу двамата щеше да ги нокаутира за норматив. В мача за Световната титла Кубрат ще се сблъска с товарния влак и ще яде много бой!
Не знам кога сме имали и гледали профи български боксьор...пародия...как се организира такава гала вечер в България?
най-накрая намерих 2 минути и половина
ако това е извадка на най-добрите моменти, дори думата "пародия" не е достатъчно описателна...
Не че нещо, но не знам какво очаквате. За да се организират мачове срещу по-силните противници трябват много пари. Тук хора се оплакват, че Диема била платена, откъде да дойдат тези пари за мач в България. Ми те в САЩ интересните мачове са само по платени PPV канали - примерно НBO и подобни. И от там идват основните пари - стотици млн. долари. Също така и Пулев не е желан съперник от повечето силни боксьори, защото не е интересен за публиката извън България, не е особено атрактивен и не привлича сериозен медиен интерес. От него не могат да се изкарат пари. Не случайно никой не иска да играе с него. И Кличко не искаше дълго време и беше принуден от федерациите. Всеки мач на по-високо ниво се разглежда първо като икономическа сделка, а после като спортно събитие.