Отговор: Лудогорец в Евротурнирите
Хе-хе ...
...големи терци сте.Някои сте майорни ...:))
В Лудогорец доста българи виждат България.Аз също.
Харесва ми да виждам български отбори в евротурнирите, независимо кои са тези български отбори.
Все пак най-голямото удоволствие е да видиш човек/екип от хора които от нищо са направили отбор.Точно това направи Домусчиев.Браво на него.Малко са такива хора като него в България защото не ги ценим. Колкото повече ценим умните си и успешни хора толкова по-напред ще е България в сравнение с другите държави.
Лично за мен Домусчиев си е голяма работа, защото след 1989 година "живец" има в няколко български града- София, Пловдив, Варна и Бургас.Всички останали градове западат/западаха.Не за друго е голяма работа, а защото е успял тръгвайки от един такъв град като Разград и още е там.Не се преместил в София, Пловдив, Варна или в друг по-голям град.Това говори само за едно -характер ...
Който е роден в провинцията/"селото" знае за какво точно говоря.Възможностите за всичко, най-вече бизнес са доста по-малки.
След 2007 година ситуацията се промени постепенно.
Както и да е - дано да виждаме повече провинциални отбори в евротурнирите, това ще означава само едно- България върви на добре.Силна икономика = има повече пари за спорта .
Колко струвал този или онзи отбор е без значение.Важното е какво може.
ДЖЪСТИ,аз селянина помня,как ЛЕВСКИ 5 години не победи НАФТАТА..............май ГРАНДОВЕТЕ СА В ПРОВИНЦИЯТА,ДЕТО ХЕМИНГУЕЙ Я СПОМЕНАВА
Тогава, според правилата на СИВ, защитниците трябвало да могат да се крият между растителноста и да изненадват бързо нападателите ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
DUNDURMA, бъркаш понятието гранд, отбор, еднодневка или както искаш го наречи. Осъзнаваш ли колко нелеп е примера ти - къде сега е непобедената 5 години от Левски Нафта?
Има ли съществено значение за някого дали 5 години са били непобедени?
факт е Крис че те е яд че новобранци биха рекорда на прехваления Левски от преди години. и не само че имат вкаран гол в повече , ами имат вкарани голове на Реал и на Ливърпул - нещо непосилно за Левски. С колко падна Левски от Реал , не помня -но ще ти каза че като анти-Левскар , ме болеше при всеки гол , не заради друго , ами заради това че са български отбор. А това че съдията оче-изваждащо подпря Реал, не прави чест на отбор от такъв калибър. Видяхме как Реал печелят мачове като са притиснати и има зонова защита срещу тях - с фалове, с преструвки достойни за театъра и естествено с подкрепата на съдийската бригада. Все на Реал не виждаха фаловете все жълти картони на зелените - егати. Това стана защото ако бяха направили равен - Роналдо и компания щях да ги осмива цял свят. Сега ги освиркват и хулят по всички телевизии.
Относно кой как се егелосал не ме интересува . Важното е да играе като мъж а не като артист. След мача се разбра от цял сявят от къде идва прозвището "белия балет"
От прочетеното дотук ми стана ясно, че (почти)всички коментиращи снощния мач май гледат футбол само, когато Лудогорец играе в евротурнирите и когато има Световно или Европейско първенство.
Ако Лудогорец са играли на върха на възможностите си, то Реал играха много, много под техните и пак победиха. Почти съм сигурен, че на тренировки се раздават повече, отколкото снощи. Можеха и щяха да бият и без съдийската аванта, само трябваше да се разтичат за 10 минути, както те си могат и мачът можеше да завърши с хандбален резултат в тяхна полза. Обаче за тях е по-важен следващият им мач от първенството, защото имат да наваксват пасив от водачите в класирането, а не да се напрягат срещу Лудогорец.
А "феновете" на Лудогорец искам да ги видя, колко са фенове, когато този отбор започне да е извън тройката на вътрешното ни първенство и няма да играе в евротурнирите. Ще се скрият като мишки в дупките си и дори няма да помнят, кога са подкрепяли този отбор.
Честно ако не бе съдията , точно това щеше да стане. И точно че неизвестния отбор взима точка на "най-силния клуб " в света - по думите на всички. И да - малко не им стигна на зелените , но това е положението. А относно тактиката на треньора си абсолютно прав. При вкарване на 3 тарана, той се чудеше какво да прави.
ПП
Никъде не съм споменавал цифри и гледания - не ми слагай думи в постовете.
никой не казва,че реал са по-слаби,само казвам,че това бе срамна победа за такъв тим.
Надменността продължава с пълна сила:
Домусчиев: Искам 2-ото място на живот и смърт!
"Излизаме на живот и смърт за второто място в групата. Нищо друго не ме интересува. Казах вече на момчетата какво искам.
http://topsport.ibox.bg/news/id_379773511
Самия стил на изказванията и чувството за превъзходство са пленителни, как да не ги обичаш.
След седмица, две току виж целта стане победа в Мадрид на живот и смърт.
Абе Батков ако го каже това на футболистите от Левски, те ще му се изсмеят и ще отидат да пият по едно в Спин Сити. Нормално е като даваш да искаш.
Изказването на Роналдо, че видите ли трябвало да сме доволни в България, че звездите от Реал са ни дошли на крака да ги видим а не да скандират "Моци" ме подразни! Това е то високомерие а не поведението на Лудогорци... Уважението ми към Роналдо се поизпари и няма как да се върне след такова театрално изпълнение и високомерното му поведение. А и всички знаем за егоизма на този прехвален футболен гений...
абе то е нормално да излиза от терена цяла минута, ама то не бяха гримаси, не бе циркаджилък....