Отговор: Лудогорец в Евротурнирите
  Прав си! Лудогорец имат пари и купуват отлични футболисти. Играят много добър футбол. Има едно - обаче! Това че, на всеки мач си "идват" със съдиите. Защо? Имат пари, имат отличен отбор. Защо "хващат" съдиите? Затова ги мрази цяла България! Режат всички отбори за каузата Лудогорец! Никой няма против да се появи нещо ново, да се "разшава" това първенство. Но, не по този начин. Като играят с нас на Лаута, съдията докарва публиката ни до състояния на лудост. И не само нашата.
  Хофенхайм с много от резервите, без да се напъват, показват на Лудогорец колко са далеч от истината!
С купените мачове и съдии...толкоз!
  Въобще не играха нашите, хич ги няма.Добре, че купихме съдията да ни оправи мача.....:p
  Добър мач за "Българския" Лудогорец! Само с един Българин в състава - Марселиньо, отбора показа добра игра. Доста Българи са щастливи от тази хубава победа - Разградския регион и коментатора на мача. Браво Българи! Българи - Юнаци!
  За пръв път ми се случва на мач в евротурнирите на български отбор - заспах и не го гледах... :)
  То щото си предубеден. По същият начин и аз бих постъпил с друг отбор от родното първенство.
     2 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
stenly  
 То щото си предубеден. По същият начин и аз бих постъпил с друг отбор от родното първенство.

Предубеден... не мисля, че съм. Предубеден може да е някой, който симпатизира на псевдоотбора.
Проблемът е, че съм ултрас на Брага :)
 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=24682&stc=1

https://forum.setcombg.com/attachmen...id=24683&stc=1

И въпреки това - другия отбор от Разград е толкова безинтересен, че заспах :)
  Понеже все пак те уважавам, няма да се майтапя с теб.
     1 Прикачен файл(ове)
  Ахахах, билети за футболен мач в Грабо.
Голям интерес има...

https://forum.setcombg.com/attachmen...id=24788&stc=1
  От временната ранклиста на УЕФА се вижда ,че Лудогорец на 38-мо място, а останалите български отбори са на 251-во място;)
  Лудогорец - Милан , идеален жребий - хем ще понапълнят касата (евентуално ;)), хем имат шанс да ги отстранят с оглед незавидното положение на Милан в последните години и неопитния треньор ...
  Ако махнат Херо сме на следващия кръг. По-голям антитреньор не сме имали.
  ако вземете да сменяте треньори през месец , бързо ще слезете до нивото на Левски/ЦСКА ...
Херо е по-силен в турнирни мачове точно като следващите (два мача при разменено гостуване и отстраняване), така че мисля ще се справи ...