Отговор: Страхотен Григор Димитров
Щастлив човек си ти :) Щом няма да гледаш(слушаш) филм+ (Шегувам се ,не е сериозно това) А иначе мача не е за изпускане.Това е момчето,което ще наследи Лейвър,Едберг,Сампрас и Федерер :)На всичкото отгоре имаме невероятният късмет да се роди,израсне и тренира в България.
Бреее, прецакахте ме, едвам станах, а няма тенис!
МИ дамите много се заиграха нещо на централния корт:) Тази Доминика в предвод ,,неделя'' май сякаш искаше да играе до неделя(там сега е още събота) :)Но вече свършиха.Сега известно време ще се потуткат по корта-нали са жени ,после имаме 15на минути загрявка и почва битката :)
- - - - - - - - - -
Хайде почват! :) п.с.Като им гледам стадиона на тези мексиканци се чудя ще имаме ли ние някога такова страхотно съоръжение!!или ще продължават политиците да си правят еФтин П.Р. на гърба на Цветана и Григор и ще продължава краденето с пълна сила
T-брека беше направо смъртоносен. :yahoo:
ЕДНО ПОД ДЮШЕЧЕТО :BigGrin Тегав мач :) Но се очакваше-все пак финал на АТП500 ,няма как да е лесно :)
Почвам да се сещам защо не съм гледал тенис от времето на Макенроу, Бекер, Граф...
Сегашните тенисисти най-вероятно са по-добри от онова поколение, тренирани са като машини, но... това явно не е моя спорт, на 3 пъти задрямах за 1 сет, а в моментите, когато ми ставаше интересно неизменно някой от двамата правеше грешка, а не другия да си спечели точката :)
Иначе браво на нашето момче, напъна го в двете му последни сервирания и в тайбрека го смаза.
Просто конкуренцията е на друго равнище сега.Няма я доминацията на един или двама тенисисти.Освен това заради мутантите по над 2 метра значително забавиха настилките и именно заради това се получават и такива дълги разигравания ,които понякога наистина доскучават.Все повече се говори и за преоразмеряване на корта,защото с тези размери е правен в края на 19 век,когато играчите са били по 160см :) Сега обаче неприятности -Андерсън проби :(
Нашият да се взема в ръце и да го отупва третият сет :)
А ДАНО :) Поомекна ГРИШО.Липсва острота в играта му.Явно се умори :(
Отиде, нашия има пауър на баба в сравнение с южноафриканеца.
Не съм го гледал внимателно досега, винаги ли е толкова беззъбо със сервиза нашето момче?
Нормално, те и сервисите му са с поне 20-30 километра в час по-бавни като скорост.
КрИс, сервиса на нашият обикновенно е страхотен и печели геймовете на 0 когато му се получава.
Аха, затова питам, защото го гласите за върха на световния елит, а с този постоянно неточен 180-190 километров сервиз не виждам как може да стане това.
Да се държи близо в резултата -няма право на грешки вече!Ще има още шансове за брейк и ЗАдължително трябва да се възползва ,за да се задържи в мача.
Споко ве, кристалното кълбо ми нашепва нещо за втора титла :))
КАМООООООН! :gun_bandana: