Отговор: Страхотен Григор Димитров
Да krasi977 нали на китайски един и същ йероглиф се използва за ,,криза'' и за ,,възможност''!Разбира се жребият не е никак благосклонен в този турнир за Григор,но в крайна сметка за там,където сме тръгнали лесни пътеки няма.Хубав е варианта на Гришо и щаба му като избор и турнира в Букурещ(при евентуално ранно отпадане тук)-където ще е поставен под N 1 -ДОЖИВЯХ ДА ВИДЯ Българин д е поставен под Н1 на турнир от АТП :)
Григор Димитров се класира за втория кръг на турнира в Монте Карло, след като победи с 2:1 сета (6:2, 4:6, 6:2) испанеца Марсел Гранойерс.
Във втория кръг Гришата ще играе отново с испанец – Алберт Рамос, който елиминира финландеца Ярко Ниеминен с 6:2, 7:5.
Monte-Carlo Rolex Masters - Tennis - Grigor Dimitrov Battles Through Monte-Carlo Opener
А в трети и четвърти кръг отново ще играе с испанци :)))Дано и тях ги опука!
- - - - - - - - - -
Започва мач номер 2 на мастърса в Монте Карло на Григор първи-испаноубиец! Късмет на Гришата :)
Започва участието на Григор Димитров в Букурещ.Успех на нашето момче срещу двуметровата млада надежда на Чехия Иржи Весели.
След минути трябва да започне 1/4 финала на Гришата с Стаховски.Обаче за да се спази вече традицията преди мача на нашия винаги се случва някаква драма :))) Този път не са жени,а французи! Пол Анри Матю с/у Гаел Монфис :) То не бяха обрати ,то не бяха чудеса.Дано Григор победи тази вечер ,че всеки един от тези смешни франсета би трябвало да загуби от нашето лъвче.Той има да им връща и на двамката и като им гледам формата -чудо би ги спасило .Успех на Гришо :)
Монфис е адски непредсказуем играч. Може да бие всеки и да падне от всеки. Дано по-дългия му мач да е в помощ на нашия.
Гришо ми хареса как изигра неговия мач. Браво! Стискаме палци и за следващия.
1 Прикачен файл(ове)
Да ,прав си Лазарус -доста е чуплив Момфис обаче.Една от причините да се раздели с Роджър Рашийд(настоящ тренъор на Григорий ) поне според това,което се говореше е че не може да издържа на жестоките натоварвания,с които е и известен наставника.Монфис все контузен беше :) Не ,че му пожелавам да се счупи по време на мача с Гришо,ама хич няма да е зле да не бъде в оптималната си кондиция :) Успех на Гришо! п.с. Срещата трябва да започне в около 14:00
- - - - - - - - - -
Винаги предпочитам да съм щастлив,а не прав.Лош пророк се оказах.Явно с мислите съм повлиял лошо на Гаел Монфис -счупи се завалията рано,рано.Жалко е само ,че не успяхме да гледаме оспорван и качествен тенис днес.Но такъв е живота .Най-важното обаче е ,че Гришо е на финал в Букурещ:ole
1 Прикачен файл(ове)
Честита ни титла N3 от АТП!Златното ни момче спечели и турнира в Букурещ :)
Около 22:30 Григор Димитров започва участието си в Мадрид.Точно тук е и най-сладката победа до този момент на Григор -победата над Новак Джокович през 2013г,когато сърбина бе и действащ н1 в АТП.Стискаме палци на Гришо в първия му мач с/у Пабло Карено Буста.
Поредното попадане на Гришо в ежедневната класация на сайта на ATP “Удар на деня“.
https://www.youtube.com/watch?v=oEJ5jesEbDM
След малко почва втори мач на Гришата в Мадрид.Дано победи лесно днес и да станем свидетели на един доста интересен сблъсък в 3ти кръг срещу Томаш Бердих.Победим ли Бердих играем с Р.Надал и въпреки,че няма да е фаворит в един такъв мач -аз лично бих заложил на Гришо този път;)
Голям зор и след 2.10ч. успя :BigGrin
Прединфарктно състояние,но сега ще пия ракия за Гришо!!!
Това е най-инфарктният мач който съм гледал. Румънеца просто изигра мача на живота си.