Отговор: Световно първенство по футбол 2018
Англия бяха на косъм и не показаха,че заслужават категорично победата.Според мен следващия мач ще им е последен.
А един друг отбор остави приятни впечатления от участието си на това световно не само с играта си :)
Японските футболисти почистиха съблекалнята си преди да си тръгнат (СНИМКА)
Възпитания човек си личи навсякъде :cool:
То "възпитаният човек" при тях е още от училището - сами си почистват както учебните стаи, така и тоалетните.
Самите ученици чистят и се редуват на дежурства.
Така че за тях, това е нещо обикновено.
А нито колумбийци, нито англичани заслужаваха да стигнат дотук, ама и късмет и шанс донякъде.
Колумбовците ми бяха направили добро впечатление до вчера и исках те да победят, ама вчера се изсраха на впечатленията ми, а и не само на моите ...
Вместо да се борят за гол и победа, те го обърнаха на "бой на петли и кеч" - много грозна игра и перчене ...
Когато не можеш да играеш футбол играеш кеч ...
И аз съм разочарован от Колумбия.
Дано нарко картелите не са заложили много долари на отбора.Щото не ми се мисли за...
На Бака и другото момче дето изтърва дузпата вече са им препоръчали да не се прибират в Колумбия ...:( - ненормална работа!
Мен пък ме накефиха колумбийците, навряха прехвалените келеши-англета в к.чи г.з.Достатъчно много пъти и очевидно съдията подпира англетата.Затова и играта загрубя.Нещо за дузпата,а...........
А бре съдиите почти винаги "подпират" големите нации и то големите нации с пари, защото там са рекламодателските пазари и многото пари...
Ама ако Колумбетата искаха наистина победата не трябваше да правят грозни сцени, а да трупат яд и да си го изкарат с нападения и удари с топката в рамките на английската врата.
Номерът е да биеш с голове, защото иначе си губещ както са те сега.Малко хора харесват англичаните, но колумбетата станаха баш англета ...
Трябваше да се стегнат, да играят до край и до дупка да натягат англичаните докато вкарат гол, щото сега Колумбетата се перчиха, ама англетата са на четвъртфинал .
Изпуснаха си нервите, изпуснаха си играта и загубиха ...А може англичаните точно това да са искали - да ги изкарат от равновесие ...
Франция- Хърватска.Финал.
Кавани няма да играе за мача с Франция.Контузия: Звездата на Уругвай контузена
Без него се съмнявам да бият Франция.
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
А аз се съмнявам споменатите от теб отбори,че ще стигнат до финала.
Някои въпросителни до края на седмицата ще паднат :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:cheesy: http://www.glas.bg/1331725/shok-priz...ial-2018-video
Уругвайците се изложиха тотално.Не бяха готови психически за този двубой.Франция доминираше и показа класата си,а и успяха да изнервят противника.Това им донесе победата.
Очаквам по подобен начин и Бразилия да излъже Белгия.
1 Прикачен файл(ове)
Там очаквам Белгийците да бият.имат всички данни за това.
А уругвайците не се изложиха.
Просто играха без най-резултатният си нападател - Кавани.
Ето и за дузпата ;) : Прикачен файл 27847
За Уругвай нещата бяха ясни, при вторите нещата са спорни.Ще ги видим на чаша бяло ледено с прясно пържен , днес хванат едър уклей.Специален човек имаше задача да виси на реката и се справи повече от добре.:ole:Drinks:
Уругвайците се поддадоха на провокацията.Изнервиха се и не се държаха като професионалисти.Тоест не показаха това което могат.Изложиха се .
Уругвай не е Кавани,играят 11 човека.Никой не показа ,че искат на всяка цена да продължат.Да не говорим за втория гол на Гризман,несериозно е от страна на Муслера,да допуска подобен гол.Суарес също не се раздаде до край....
Относно късния мач,не мисля,че Белгия може да спре Бразилия.
Белгия може и да не се справи с Бразилия,но се надявам франсетата да ги елиминират.
Руснаците са събрали най-добрите шеги със симулираните травми на Неймар
https://www.maximonline.ru/humor/mad.../neymar-jokes/
И каква стана тя...:Drinks: