Отговор: Европейско първенство по футбол Франция 2016 - ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА
  Турция - Хърватска 0:2 / 1:2 (2)
Полша - Северна Ирландия 2:1 / 2:0 (1)
Германия - Украйна 2:1 / 2:2 (х)
  A, класиране ще има ли някъде?
  gnf добре, Благодаря! Аз моите си ги следя, но да знаем как вървят нещата.:BigGrin
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
ruuni9 
   A, класиране ще има ли някъде?

Модераторите да си поемат от тук нататък промените в таблиците.

UEFA EURO 2016 - Matches - UEFA.com

Group A
 | Pos |  Team 
_________________ |  Pld |  W |  D |  L |  GF |  GA |  GD |  Pts |  Qualification |  
 | 1 |  Франция(H) |  1 |  1 |  0 |  0 |  2 |  1 |  +1 |  3 |  Advance to knockout phase |  
 | 2 |  Швейцалия |  1 |  1 |  0 |  0 |  1 |  0 |  +1 |  3 |  Advance to knockout phase |  
 | 3 |  Румъния |  1 |  0 |  0 |  1 |  1 |  2 |  −1 |  0 |  Possible knockout phase |  
 | 4 |  Албания |  1 |  0 |  0 |  1 |  0 |  1 |  −1 |  0 |   |  

Group B
 | Pos |  Team 
_________________ |  Pld |  W |  D |  L |  GF |  GA |  GD |  Pts |  Qualification |  
 | 1 |  Уелс |  1 |  1 |  0 |  0 |  2 |  1 |  +1 |  3 |  Advance to knockout phase |  
 | 2 |  Англия |  1 |  0 |  1 |  0 |  1 |  1 |  0 |  1 |  Advance to knockout phase |  
 | 3 |  ***** |  1 |  0 |  1 |  0 |  1 |  1 |  0 |  1 |  Possible knockout phase |  
 | 4 |  Словакия |  1 |  0 |  0 |  1 |  1 |  2 |  −1 |  0 |   |  

Group C

| Pos |  Team 
 | 1 |  Германия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Advance to knockout phase |  
 | 2 |  Украйна |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Advance to knockout phase |  
 | 3 |  Полша |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Possible knockout phase |  
 | 4 |  Северна Ирландия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |   |  

Group D
 | Pos |  Team 
 | 1 |  Хърватия |  1 |  1 |  0 |  0 |  1 |  0 |  +1 |  3 |  Advance to knockout phase |  
 | 2 |  Испания |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Advance to knockout phase |  
 | 3 |  Чехия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Possible knockout phase |  
 | 4 |  Турция |  1 |  0 |  0 |  1 |  0 |  1 |  −1 |  0 |   |  

Group E
 | Pos |  Team 
 | 1 |  Белгия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Advance to knockout phase |  
 | 2 |  Италия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Advance to knockout phase |  
 | 3 |  Ирландия |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  Possible knockout phase |  
 | 4 |  Швеция |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |  0 |   |  

Аз имах впредвид класиране на участниците в играта.:)
  Моля всеки да си попълни предложенията в таблицата!
Как става това.
1. Дайте цитат на поста с таблицата.
2. Таблицата се появява в новият пост, но с BB кодове, които трябва да изчистите. За целта:
- кликнете на първото бутонче от лентата с инструменти [a/A] - така преминавате в режим редакция
- изтрийте  следните кодове [ QUOTE ] в началото, текста с това съобщение  и [/ QUOTE ] в краят на таблицата
3. Кликнете отново на  първото бутонче [a/A] за да излезете от текстовият редактор
4. Попълнете реда срещу името си
Модераторите  имат грижата да изчистват  предположенията и да пресметнат точките в последната колонка

| Pos |  Име 
_________________ |  Предложение 
за мач  

Германия-Украйна |  Предложение 
за мач

- |  Предложение 
за мач

- |  Предложение 
за мач

- |  Резултат |  
 | 1 |  gurcayy |   |   |   |   |   |  
 | 2 |  gnf |   |   |   |   |   |  
 | 3 |  svetlio1 |   |   |   |   |   |  
 | 4 |  KI_YOUU |   |   |   |   |   |  
 | 5 |  ivodivo |   |   |   |   |   |  
 | 6 |  ruuni9 |   |   |   |   |   |  
 | 7 |  Wise |   |   |   |   |   |  
 | 9 |  zmeya.90 |   |   |   |   |   |  
 | 10 |  Ангелов |   |   |   |   |   |  
 | 11 |  kod |   |   |   |   |   |  
 | 12 |  aruba_man |   |   |   |   |   |  
 | 13 |  justify |   |   |   |   |   |  
 | 14 |  iihtiandar |   |   |   |   |   |  
 | 15 |   |   |   |   |   |   |  
 | 16 |   |   |   |   |   |   |  
 | 17 |   |   |   |   |   |   |  
 | 18 |   |   |   |   |   |   |  
 | 19 |   |   |   |   |   |   |  
 | 20 |   |   |   |   |   |   |  
 | 21 |   |   |   |   |   |   |  
 | 22 |   |   |   |   |   |   |  
 | 23 |   |   |   |   |   |   |  
 | 24 |   |   |   |   |   |   |  

Аз под "два резултата, но само един знак" разбирам : 1:0,2:1 - демек 1-ца, тоест един знак, а не 1:0,1:1 и отделно 2-ка, но вие си знаете.
  Германия -Украйна 3:0 / 3:1 (1)
  Германия -Украйна 2:1 / 3:0
  Не става въпрос за сърдене, а че този формат е... глупав и безсмислен. Нямам за цел да обидя този, който ги е измислил. Подобни игри са най-интересни и оспорвани, когато участник има право само на един резултат. За познат резултат се дават 3 или 7 точки, а за знак - 1 или 3. Непозналият получава 0. Всички по-известни сайтове с големи награди са на подобен принцип и битката е ожесточена. Пробвайте на следващото първенство и ще се убедите.
  На мен ми е ясно, че е така. Ще се повторя, но преди 2 години имаше доста дискусия относно правилата и в крайна сметка дейните участници в нея се съгласихме да играем спрямо тях. Аз в последния момент се сетих, че бяхме свормирали подобна игра тогава и създадох темата без да променям условията ѝ. За мен след мачовете тази игра е, като допълнителен бонус и ми носи само положителни емоции :).
  Ааа, сърдене няма - само се забавлявам , а и няма спомен да съм давал трите варианта за даден мач ;):Drinks:

Може да се пробвате и при Хюндай -
 Your predictions - UEFA.com
  тъй е... срещу германия миг невнимание, после цял живот баща :))