Кабелна тв,собствена чиния или нещо друго да избера?
Значи тия от Евроком почвам да не им харесвам цените които вече са 22 лева на месец.Ако си купя собствена сателитна чиния имам ли шанс да гледам приблизително същия пакет от програми?Или българските и тия от групата на Дискавъри,другите не ме интересуват.Въобще има ли нещо по-евтино за 3 телевизионни приемника.Ако ще и да е повече като първоначална инвестиция.Сблъсквали ли сте се с тоя проблем?
Re: Кабелна тв,собствена чиния или нещо друго да избера?
Цитат:
Първоначално публикувано от dragozow
Значи тия от Евроком почвам да не им харесвам цените които вече са 22 лева на месец.Ако си купя собствена сателитна чиния имам ли шанс да гледам приблизително същия пакет от програми?Или българските и тия от групата на Дискавъри,другите не ме интересуват.Въобще има ли нещо по-евтино за 3 телевизионни приемника.Ако ще и да е повече като първоначална инвестиция.Сблъсквали ли сте се с тоя проблем?
Въпроса вече сме го коментирали - при сателит важи правилото: "Един ресивър, една програма". Ако имаш три телевизора и искаш всеки да гледа различна програма, кабелната е единственото ценово оправдано решение.
Забелязвам че Булсатком са пуснали и допълнителна екстра -такса "Допълнителен приемник" 5.80 лв.
Ами ако тевизора има и цифров тунер? По-точно ако имам втори тв които е с цифров тунер....
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Ами ако тевизора има и цифров тунер? По-точно ако имам втори тв които е с цифров тунер....
Какво ще помогне?
Незнам - това не е ли като втори декодер?
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Незнам - това не е ли като втори декодер?
Не, не е. Телевизорите обикновено имат DVB-T или DVB-C тунери.
Булсатком са пуснали и два HD канала друг е въпроса че трябва специален ресивър който потдържа HD
Ако Булсат ползват DVB-C (нo май са DVB-S) можеш, но ще ти трябва САМ модул и карта, което дефакто е като да си платиш за втори приемник.
Re:Кабелна тв,собствена чиния или нещо друго да избера?
Цитат:
Първоначално публикувано от plmko
Булсатком са пуснали и два HD канала друг е въпроса че трябва специален ресивър който потдържа HD
Каналите са 6 броя Планета, Дискъвъри, NG, Eurosport, Хоби, Филм+ - HD.
Цитат:
Първоначално публикувано от lightmaster
Ако Булсат ползват DVB-C (нo май са DVB-S) можеш, но ще ти трябва САМ модул и карта, което дефакто е като да си платиш за втори приемник.
Трябва ти DVB-S за SD и DVB-S2 за HD. Съвсем малко телевизори (от предлаганите у нас) разполагат с такива тунери.
Кабелните тунери които са по стандарт DVB-C няма да ви свършат работа! :) За всеки приемник трябва карта.
Re:Кабелна тв,собствена чиния или нещо друго да избера?
@elcos,
Погледна ли от кога е темата? :)