Ако телевизора е андроид може да пробваш tivi.bg. Имат приложение, другия вариант е с външен бокс.
Преглед за печат
Ако телевизора е андроид може да пробваш tivi.bg. Имат приложение, другия вариант е с външен бокс.
Андроид е да, благодаря. Ще опитам и ще споделя резултат.
tplay биват и като цена
Някой има ли идея кой предлага качество като черното приложение на Tplay, което го спряха за нови абонати? Бялото има много по-лошо качество, независимо от настройките (то винаги си е било така).
Черното ползва руската платформа b2b.24h.tv, такава беше и на приложението на НЕТ1, както и на Нетера, но последните имат много малко канали.
Изобщо има ли провайдер, който да не компресира допълнително стрийма, а директно да го предава както идва от телевизиите? Направо съм ужасен какво е качеството на A1 и Свиваком, особено ако се сравнява с коаксиала.
Някъде по-назад бях писал за tivi.bg. Не компресират, имат приложение за андроид, а ъптайма перфектен. За 9 години съм имал 3 прекъсвания поради аварии.
Аз също използвам tivi.bg като IpTV провайдър. Не е лоша услугата, както всички останали си имат и минуси но се преглъщат. Най-големия плюс за мен е липсата на договор за ангажираност напред във времето.
И да стоваря мощната бомба:
може ли да се рестриймват тия tivi.bg?
;)