Страница 27 от 27 ПърваПърва ... 17252627
Резултати от 391 до 401 от общо 401
Like Tree13Одобрявам

Телевизии - новини, коментари, оценки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Телевизии - новини, коментари, оценки

Нова телевизия купува Канал 3
    Комисия за защита на конкуренцията - Публичен електронен регистър
    Медиите, към които има апетит Домусчиев, са телевизиите Канал 3, The Voice и Magic TV и радиата „Веселина“, „Витоша“, The Voice и Magic FM. Всички те са част от BSS Media Group, която от няколко месеца притежава и „Елит Медиа България“ ЕООД – дружеството, което излъчва Канал 3, свързана с депутата и медиен магнат Делян Пеевски.

2.  
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Латентността на потока на Super Bowl 2023 в Dolby Vision Unicast OTT (Fox Sports) беше 23,76 секунди
    https://twitter.com/UHD4k/status/1625520789695913986
    https://thestreamable.com/news/fox-s...uper-bowl-lvii
    https://broadpeak.tv/blog/what-is-latency/

Закъснението на ABR Multicast потока на новия стандарт DVB Native IP ще бъде 5 секунди.
    https://twitter.com/DanielBa78/statu...7876481048576?
    https://dvb.org/news/event/dvb-demos-2020/

Медийно потребление в Германия. Телевизията е мнозинство, както във Франция. Средната дневна консумация е 213 минути.
    Средната дневна консумация на DVD и UHD/Blu-ray е само 4 минути.
    https://twitter.com/UltraHDBluray/st...38623975890947

https://www.homecinema-fr.com/forum/...tml#p181102381
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-02-23 в 12:11.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Здравейте, преподписвам договор за ТВ и НЕТ с А1. Предлагат ми да сменя до сега ползваното оборудването по коаксиален кабел с такова за Xplore TV срещу еднократна такса от 19,90 лв. Има ли смисъл от тази промяна и това упражнение ? Попитах за оптика, но ми отказаха поради липса на такава за града и адреса на който съм.

5. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020

Може да минеш на Xploretv.Трябва да използваш техните приемници вместо тюнерите на тв-те,но мился че това не е проблем.При мен пак си идва коаксиален кабел и мога да гледам преките предавания дори и при липса на и-нет,записите са през нета.
    Предимства
    1.UHD канали
    2.Гледаш на запис когато имаш свеободно време.Ако предаванията са с много реклами в случая можеш да превърташ със скорост 16X

Не знам каква оферта са ти предложили,но тъй като и аз съм в период на преподписване за сега мисля да минавам на VIVACOM.Там мисля цените са по-ниски и се плаща по 1лв. през първите 6 месеца.
    https://www.vivacom.bg/bg/eon/eon-paketi
    Всички оператори използват номера при договорите,но май А1 са най-големите мошеници.Да не разказвам отново как ми пробутаха договор(вместо анекс към стария) към подписа ми на таблет.И всички институции са на хранилка при операторите и не вземат отношение,освен да се помолят на А1(или...)да направят компромис с надвзетата сума,а за условията....
    Помисли да изискаш писмен анекс и не се подписвай на таблет.Ако не искаш изненади де.
    CubanLinx одобрява това.

6. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

Ако не искаш да има изненади при подписване на таблет, удряш две прави черти на кръст за подпис.

7.  
  8. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020

Вероятно върши работа,обаче това пак ще трябва да го доказваш в съда.Ако си решен да идеш до там,имаш време и ти се занимава с глупости може и без това.В офисите има камери и.т.н...Ама има и бг съд и изобщо не мисля,че той ще е нещо по-различно от (анти)българските институции.
    Освен това проблемите на Андрешко са в кравата,а защо в бг плащаме на мошеници да вземат под масата от големите (вкл. т.нар.''омбудсман'' )е истинският въпрос,който разбира се във форума няма да можем да решим.
    Връзките за глобите от 100 и 105 млн долара за AT&T в САЩ за съответно реклама на ''неограничен интернет''(който се ограничава по скорост след...) и ''непоискани услуги от трети страни'' ги давах.
    Дали всички прилики с ''действителни лица и събития'' познати от Ганъовска българия са случайни всеки сам да прецени.

п.с. Един вариант ако драснеш нещо е в съда А1 да ти изкара записите от камерите,че ти си драскал и т.нар. бг съд....
    Иначе генералния въпрос е защо са им разрешили да изготвят документи които при подписване не виждаш...
    Но до тогава единственото сигурно разбира се е хартията.А дали това е разрешено на друго место и как се доказва не знам.В бг вероятно ще е така.Кой му пука ,че някой те поизлъгал малко(или всички по малко)....или ако му пука е за това да се нареди с празната паничка пред операторите за да смъкне и той малко парички.
    Този пост е редактиран от inches9; 16-03-23 в 19:19.
    CubanLinx одобрява това.

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Цитат Първоначално публикувано от inches9 Виж публикацията
    Може да минеш на Xploretv.Трябва да използваш техните приемници вместо тюнерите на тв-те,но мился че това не е проблем.При мен пак си идва коаксиален кабел и мога да гледам преките предавания дори и при липса на и-нет,записите са през нета.
    Предимства
    1.UHD канали
    2.Гледаш на запис когато имаш свеободно време.Ако предаванията са с много реклами в случая можеш да превърташ със скорост 16X

Не знам каква оферта са ти предложили,но тъй като и аз съм в период на преподписване за сега мисля да минавам на VIVACOM.Там мисля цените са по-ниски и се плаща по 1лв. през първите 6 месеца.
    https://www.vivacom.bg/bg/eon/eon-paketi
    Всички оператори използват номера при договорите,но май А1 са най-големите мошеници.Да не разказвам отново как ми пробутаха договор(вместо анекс към стария) към подписа ми на таблет.И всички институции са на хранилка при операторите и не вземат отношение,освен да се помолят на А1(или...)да направят компромис с надвзетата сума,а за условията....
    Помисли да изискаш писмен анекс и не се подписвай на таблет.Ако не искаш изненади де.
    Оферта за преподписване си ми е същата както до сега на план ТВ 200+ и Нет 100 вкл. пакет HBO и Диема на 2 устройства за 38,60 лв всичко. Договора (анекс) е на хартия. Просто незнам дали да сменя технологията тъй като четох и противоречиви мнения .

10. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Питай ги какъв е средния битрейт на FHD каналите с "новата технология"...
    След този въпрос, останал без отговор, виварасите не смеят да ми звънят с "прекрасни" ЕОН IPTV предложения повече...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Shimbadze Виж публикацията
    Питай ги какъв е средния битрейт на FHD каналите с "новата технология"...
    Ще гледа отдалече и няма да прави разлика в рейтовете и резолюцията.
    Този пост е редактиран от brotzki; 20-03-23 в 08:46.
    npb одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

5-7 Mbit/s при HEVC е абсолютно достатъчно за FHD канали. За 4K канали в настройките на EON бокса е необходимо за кодиране и качество на видеото да се избере ABR и Auto (за HD канали също е ОК с тези настройки).
    Все още имам възможност да сравня с качеството на кабелната телевизия от НЕТ1 - на 50 инчов телевизор от 2 - 2,50 м. не се усеща разлика в качеството на HD каналите.
    Разбира се, винаги има какво още да се желае

13. Senior Member Аватара на inches9
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от maxxx Виж публикацията
    Оферта за преподписване си ми е същата както до сега на план ТВ 200+ и Нет 100 вкл. пакет HBO и Диема на 2 устройства за 38,60 лв всичко. Договора (анекс) е на хартия. Просто незнам дали да сменя технологията тъй като четох и противоречиви мнения .
    Технологията можеш да я смениш без проблеми.Тази оферта е добра.Не си писал освен DE,имаш ли и MAXsport.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 27 ПърваПърва ... 17252627

Подобни теми

1. евтин вариант за гледане на свободни телевизии
    От tihogr във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 0
    Последно: 10-10-10, 02:30
  2. ТЕСТОВЕ на LCD/PLASMA - Оценки, сравнения
    От soon във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 26-10-09, 15:44
  3. Гледате ли други телевизии, особено HDTV?
    От Krassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 4
    Последно: 14-08-09, 20:47
  4. SonyEricson W550 !?.... Мнения, оценки
    От moderator_S във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 17-06-06, 01:25
  5. Ефирни Телевизии в Пловдив
    От Djeff във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 11-04-06, 13:24
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе