Страница 28 от 28 ПърваПърва ... 18262728
Резултати от 406 до 412 от общо 412
Like Tree18Одобрявам

Телевизии - новини, коментари, оценки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Отговор: Телевизии - новини, коментари, оценки

Искам да си взема DVB-C приемник , има такива с HEVC/H.265 и се чудя на мен дали това ми трябва? Къде се ползва това HEVC? На мен ми трябва приемника за кабелна телевизия Делта в Русе. За един 37 инчов Самсунг. Или да си взема спокойно приемник без HEVC.

ПП: след малко четене доколкото разбрах HEVC го има само при DVB-T2 тунерите. При кабелните(DVB-C) тунери HEVC не е важен. Аз се интересувам от кабелната телевизия , така че HEVC явно не ми е нужен. А то не е и ясно кога ще има DVB-T2 HEVC в България.
    Този пост е редактиран от gig911; 16-09-24 в 16:36.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Някой правил ли си е труда да сравни качеството на предлаганите IPTV в България в момента? Аз гледам на булсат fusion вградено приложение и в сравнение с предишната ми конфигурация CA модул А1/Близу има лек спад в качеството. Направих безплатен трайъл на новото bbox и не виждам разлика с фюжъна. А1 xplorеtv съм пробвал на няколко телевизора през вградени приложения и качеството е плачевно, много по-зле от булсата. Интересува ме как стои положението при ЕОН, Йетел, Тиви и тн. Има ли ясен фаворит или всичко е един дол дренки.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2020

От изброените тиви са фаворит. Може да видиш с колко Mbps стриймват каналите - bix.bg
    sapkan одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Здравейте, предстои ми нанасяне в ново жилище и ще трябва да избирам нов оператор за телевизия и интернет. Сега ползвам EON Light и 200мб оптичен нет от Виваком, доволен съм, но на новия адрес където ще бъда - Асеновград, няма оптика от Виваком. Интернета най-вероятно ще е към DCC,които имат добри скорости, поне по брошури.
    Идва и питането ми, към кой оператор да бъде телевизията. И кой вид телевизия би имал по-добро качество на картината, сателитна или цифрова? Глупав въпрос, но наистина не съм запознат.

За телевизия се чудя между Еском,DCC, Булсатком и Виваком, бях на гости у роднини с телевизия на Булсатком и много ме издразни, че като гледам Игри на волята примерно, предаването свършва по програма, но реално епизода е по-дълъг и спира, трябва отново дз връщам до деня и часа в който гледам и да пусна следващото по програма, новините например, за да си продължи предаването от където е спряло. Това е адски изнервящо!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Буля заминаха, свиваком ги лапнаха и в момента ги съсипват Гледайте да изберете някой малък провайдър, докато още ги има, че боклуците от ментел и свиваком елеминират всички и накрая ще останат само те. С европейски цени разбира се Най-доброто качество е по коаксиал. Ако има кой да ви го предложи. Сателитната е по-скоро за села и паланки, където няма друг вариант.
    Gena_bs и npb харесват това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Може ли EON приложението за смарт телевизор да се гледа на адрес различен от този на абоната? И евентуално през друг интернет доставчик, когато човек пътува.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Може , лично аз съм го ползвал. Сестра ми ми даде регистрацията си - имаше право на 4 устройства и го активирах в друг град.

P.S. Само да вметна , че бях на същия интернет доставчик - Виваком.
    Този пост е редактиран от bisval; 29-10-24 в 17:56.
    sapkan одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 28 ПърваПърва ... 18262728

Подобни теми

1. евтин вариант за гледане на свободни телевизии
    От tihogr във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 0
    Последно: 10-10-10, 02:30
  2. ТЕСТОВЕ на LCD/PLASMA - Оценки, сравнения
    От soon във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 26-10-09, 15:44
  3. Гледате ли други телевизии, особено HDTV?
    От Krassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 4
    Последно: 14-08-09, 20:47
  4. SonyEricson W550 !?.... Мнения, оценки
    От moderator_S във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 17-06-06, 01:25
  5. Ефирни Телевизии в Пловдив
    От Djeff във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 11-04-06, 13:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе