Гледане на 2-3 канала на Булсатком
Здравейте,
от месеци забелязвам, че гледам все по-малко и по-малко телевизия, и то почти само Канал1, БТВ и Нова. Затова почнах да се чудя за какво изобщо плащам всеки месец на булсат, като така и почти не ги ползвам. Надявах се на цифровата ефирна, но скапаните ни управляващи я отложиха за след мандата. Та чудя се, мога ли със сегашните устройства (те са си мои) да гледам тези 3 програми или трябва да купувам нов приемник?
Re:Гледане на 2-3 канала на Булсатком
Тези които искаш не може, но пък може К3, СКАТ, ФЕНТВ и още някоя друга от същия сорт.
Re:Гледане на 2-3 канала на Булсатком
Може да гледаш аналогова ефирна, преди да стартира цифровата такава. Иначе националните телевизии ги няма свободни на сателит. Можеш и да си пуснеш пакет икономичен щом си на БСК и да плащаш минималната такса, която включва тези програми.
Отговор: Re:Гледане на 2-3 канала на Булсатком
аз съм на Булсатком . с 1 хд сателитен приемник, предплащам 3 месеца икономичен пакет, и получавам 2 бонус общо 5 месеца и ми излиза по 5 до 6 лева на месец, а през сайта на телевизията през ай пи тв или както е познат като фузион гледам доста повече канали за същите пари през компютъра , който съм го свързал към телевизора си посредством ВГА кабел.
също така гледам онлайн платформи като sopcast acestream.
Отговор: Re:Гледане на 2-3 канала на Булсатком
5-6 лв на месец? За колко канала?