Въпрос за обединяване на 2 вида сигнал?
Въпросът ми е мога ли да обединя сигнала от сателита с този на обикновената антена преди да влязат в къщи? Със сплитер или нещо такова? Целта ми е да не правя големи дупки за 2 и повече кабела, а още преди да влязат в къщи да се обединят сигналите в 1 и така да достигат до приемниците с 1 кабел. :)
Re:Въпрос за обединяване на 2 вида сигнал?
Цитат:
Първоначално публикувано от sawaster
Въпросът ми е мога ли да обединя сигнала от сателита с този на обикновената антена преди да влязат в къщи? Със сплитер или нещо такова? Целта ми е да не правя големи дупки за 2 и повече кабела, а още преди да влязат в къщи да се обединят сигналите в 1 и така да достигат до приемниците с 1 кабел. :)
Става със сплитер (обърнат обратно) но качествен, до 2000MHz. Долу пак ще ги разделиш с такъв сплитер.
А напрежението 14/18V за конвертора ? Мисля че няма начин да се получи .
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314287872[/time]_________________________________________________
пробвай и кажи станало ли е че и на мен ми е интересно , може и кабелна да вържеш - или ще гръмне всичко или ще работи, или не.
И какъв е смисъла -заради 1 см дупка ,да похабиш техника за хиляди :081: .
човека отгоре е прав - дали ще криеш един или повече кабели няма значение.
при мен са вкопани всичките или пак от тв-то излизат 3 4 кабела - то хдми за пц хдми за уредба, захранване.
когато тока стане безжичен след година две .... :)